vergelijk, kies en maak een afspraak
APK-oké

APK-oké - Den Haag

41 reviews geplaatst waarvan 4 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Snel geholpen en vriendelijke mensen.
Heerlijke warme chocomel.
Geplaatst door op 9 sep. 2020 15:20
5 5
Auto kon niet gelijk goedgekeurd worden. Alle hulp gekregen voor vinden van garage in de buurt. Dat werd Sleutelen door Jongeren. Van beide garages super goede service en vriendelijke en professionele behandeling. Zeker ook bij Sleutelen door Jongeren. Een aanrader. Fijne groep mensen
Geplaatst door op 21 jul. 2020 14:34
5 5
Zomaar om klantgegevens vragen of overschrijven vanuit de autopapieren is nooit een optie en zeker onder de AVG niet, maar dat doet APK-oké wel. Alle vestigingen: Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Naam, adres, telefoonnummer, emailadres, kenteken chassisnummer enzovoorts. Onbeperkt en ongevraagd wordt het bewaard en overgenomen uit de autopapieren en in een Online Based programma opgeslagen om direct toegankelijk te maken in alle vestigingen, ook waar je nooit geweest bent. Tegelijkertijd kan een datalek optreden, zo niet is het al gebeurt tijdens de verzending van je persoonlijke gegevens die interessant zijn voor commerciële partijen en criminelen bendes die automatische autosloten van auto’s kunnen hacken van een specifieke merk auto. De implementatie van de Algemene Verordening Gegevensbescherming is meer één jaar na dato nog niet voltooid! Voor het voldoen aan de verordening is het niet verwerken van overbodige data en de integratie van de juiste bewaartermijnen in de systemen essentieel, onnodige verzending en ongevraagd en zonder toestemming opslaan van data is verboden. Ik hoop dat de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) gaat optreden tegen deze overtredingen.
Geplaatst door op 17 aug. 2019 11:26
Reactie van autobedrijf: Geachte A.M. Kunt u telefonisch contact met ons opnemen zodat wij uw gegevens kunnen verwijderen. Wel willen wij hieronder enkele punten verduidelijken: de gegevens zijn enkel in de vestiging op te vragen waar u geweest bent. Enkel APK-oké Nederland heeft toegang tot alle vestigingen. Wanneer u bij uw bezoek had aangegeven, dat u uw gegevens niet wilde achterlaten hadden wij een passantbon voor u gemaakt, dit is nooit een probleem. Echter uw kenteken moeten wij noteren in onze facturen (ook bij een passantbon) omdat wij dit verplicht zijn voor het berekenen van de RDW leges c.q. de Belastingdienst. Het chassisnummer wordt niet door ons overgenomen maar staat standaard op een APK rapport (zie https://handboek.rdw.nl/regelgeving/invulinstructie-apk-rapport/apk-rapport). Hierin kunnen wij geen wijzigingen aanbrengen, wij vullen enkel het kenteken, meldcode, kilometerstand en evt. gebreken in).
5 5
Een quote van de site:
"Een afspraak maken bij APK-oké is niet nodig, u kunt altijd bij ons terecht. Een APK keuring bij APK-oké duurt nog geen 20 minuten. APK-oké: zonder afspraak, terwijl u wacht" Ik kon alleen pas drie uur later geholpen worden! Zet dan niet op de site dat een afspraak maken niet nodig is. Anders had ik keurig vooraf een afspraak gemaakt. Een misleidende boodschap en een tip voor mensen die er naartoe willen, maak gewoon een afspraak.
Geplaatst door op 10 jul. 2018 9:31
5 5
Zeer goede en professionele keuring.
Ik raad iedereen aan om daar je auto te laten keuren
Geplaatst door op 31 mei 2018 7:55
5 5
Top service en zeer vriendelijk personeel.
Koffie lekker. Deskundig.
Geplaatst door op 8 mei 2018 21:11
Reactie van autobedrijf: Bedankt voor de complimenten! Graag tot volgend jaar! Team APK-oké
5 5
Afspraak via internet. Volgende dag gekeurd en defect gevonden die diverse garagebedrijven over het hoofd hebben gezien [ABS sensor ring gebroken] dus belangrijk voor de veiligheid. Laten repareren en bij de herkeuring goedgekeurd. Hartelijk dank voor de deskundige constatering en volgend jaar zie je mij weer terug. Mvg Ben van der Lecq
Geplaatst door op 19 aug. 2016 12:14
Reactie van autobedrijf: Heel graag gedaan. Wij wensen u weer veel veilige kilometers. Tot volgend jaar! APK-oké Den Haag
5 5
Gezellig personeel, snelle service en heerlijke koffie
Geplaatst door op 31 mrt. 2016 9:55
5 5
Goede service, hele vriendelijke mensen, snel en lekkere koffie
Geplaatst door op 29 jul. 2014 8:51
5 5
Zeer tevreden over de service van APKoke Den Haag. Vriendelijke mensen, goede service en geweldige koffie. Voor de eerste keer dat ik met een glimlach naar buiten liep en dat terwijl mijn (oude) auto op enkele punten is afgekeurd! :) (Deze wordt nu gemaakt door een garage in de buurt en ik kijk vol vertrouwen uit naar de graits herkeuring APKOke).
Geplaatst door op 4 apr. 2014 8:22
Reactie van autobedrijf: De auto is ondertussen gerepareerd en goedgekeurd. Wij wensen u weer een jaar veilige kilometers en graag tot volgend jaar!

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 41 reviews
. (37 positiefen4 negatief

< 1 2 3 4 >