vergelijk, kies en maak een afspraak

21 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Werd in de Radarstraat beleefd en proffesioneel te woord gestaan en geholpen. Er werd snel gewerkt en de prijs was goed. Zou zeker weer terug gaan volgend jaar. Ik zou een ieder willen zeggen : Ga eens een keer langs de Radarstraat bij Super Service. Men maakt die naam 100% waar.
Geplaatst door op 4 dec. 2021 14:46
5 5
Auto was in eerste instantie afgekeurd, maar deze nog op dezelfde gerepareerd bij hun andere vestiging. Auto alsnog in 1 dag goedgekeurd. Super service!
Geplaatst door op 22 jan. 2021 16:56
5 5
Via Internet dit bedrijf gevonden. Moest bij de Radarstraat 185 zijn. Kwam voor een APK. Zeer vriendelijke ontvangst door het personeel. Auto werd gelijk gekeurd. Bleek 1 band aan vervanging toe te zijn. Dus gelijk er maar 2 erop laten zetten. Goed advies gekregen. Dit voor een zeer !!!! schappelijke prijs. Dus zeer zeker een aanrader dit bedrijf. Zal ze aanbevelen en volgend jaar uiteraard weer terug. Bedankt mannen :) van een zeer tevreden klant ! Henk
Geplaatst door op 25 jun. 2020 15:50
5 5
Mijn 17 jaar oude Clio moest gekeurd worden en ik wilde er eigenlijk een klein beurtje aan vast plakken. Al enige tijd had ik het idee dat er het een en ander mis was. Een wegenwacht vriend van mij had al aangegeven dat ik in ieder geval één hele slecht band had met een bobbel erop en nog wat dingetjes. Ik zelf voelde mij niet echt veilig meer in het ding. Hij was niet helemaal stabiel, stuurde niet lekker etc. En dat bleek wel uit de keuring! Alles werd keurig netjes met mij gecommuniceerd en even keurig gemaakt. Een top garage! Een aanrader voor iedereen.
Geplaatst door op 17 apr. 2020 16:13
5 5
Kom hier al jaren voor APK en banden in de Radarstraat. Ook bij de vestigingop de Neherkade voor uitlinen en in de 1e vanderKunstraat geweest voor een reparatie. Snel, duidelijk en zeer goed. Dit bedrijf maakt zijn naam waar!! SUPER SERVICE.
Geplaatst door op 5 mrt. 2020 15:24
5 5
Slechte service. je gaat terug voor garantie omdat waar aan gewerkt is nog steeds niet goed is moet je vervolgens opnieuw betalen. Geeft toe dat je in je gelijk staat maar nog steeds moet betalen. Dat noem ik geen super service. Reparaties worden slecht uitgevoerd. Niet terug plaatsen van originele schroeven tairip vastmaken etc. Niet naar deze garage gaan
Geplaatst door op 29 jul. 2019 9:48
5 5
Ik heb een afspraak gemaakt voor APK. Mijn auto was als eerste klaar met APK (alles was goed), een jongen heb dat professionele en snel gedaan. Maar ik moet wachten voor betallen tot 3 mannen met autos (kennis van eigenaar / chef) zijn klaar met APK en betaling. Wanneer ik heb gevraagd waarom moet ik zo lang wachten eigenaar was zeer onbeleefd, heel hard praat tegen mij en zegt dat andere keer kan heele dag duren om APK te krijgen en dat ik geen geduld heb???!!!! Ik voelde me discrimineerd. Is dat omdat ik een vrouw bent of omdat ik zwanger bent of ...? Na betaling hij heeft gezegt als ik geen geduld heb moet ik niet meer komen!!! Nooit meer.
Geplaatst door op 11 sep. 2018 10:01
5 5
Geen goed garage, ik zou maar je nieuwe onderdelen controlleren na een bezoekje, mijn splinter nieuwe bosh remmen waren opeens vervangen door andere B merk.

Groetjes Sunny
Geplaatst door op 19 okt. 2015 19:35
5 5
klasse met vriendelijke mensen,
geholpen waar je bij staat.
denk dat ik m'n adresje wel heb gevonden.
Geplaatst door op 26 aug. 2015 14:26
5 5
Super garage! De naam is niet voor niets super service. Ga altijd met een tevreden en veilig gevoel naar huis!
Geplaatst door op 19 jun. 2014 7:33

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 21 reviews
. (18 positiefen3 negatief

< 1 2 3 >