vergelijk, kies en maak een afspraak
ATK RTK KOFFERBAK B.V.

ATK RTK KOFFERBAK B.V. - Kampen

319 reviews geplaatst waarvan 68 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

1 van de 2
Laat me auto keuren maar na nog geen 3 weken blijken me remmen totaal versleten tezijn lijkt me stug dat dat in 3 weken tijd gebeurt staat ook niet op keuringsrapport gemeld
Geplaatst door op 20 jul. 2022 3:45
1 van de 2
Vandaag om 8.30 uur had ik mij volgens afspraak gemeld bij de balie voor een APK en vervanging van 2 voorbanden.Deze afspraak is 14 dagen geleden telefonisch gemaakt en bevestigd door de firma. Ik kom uit Dronten en kon normaal gesproken altijd wachten tot de keuring klaar was. Helaas had ik vandaag met 1 van uw mederkers te maken die heel arrogant vertelde dat het geen nut had om te wachten want de banden kregen ze pas in de namiddag geleverd. Dit vond ik vreemd, want de banden waren 14 dagen geleden al besteld. Ik kreeg als antwoord van deze arrogante meneer, al lurkend aan zijn kofiie en totaal geen moeite willen doen om op een normale manier met mij te communiceren,, zei hij ook nog eens terloops dat ik dan maar geen incourante banden had moeten bestellen, want volgens hem lgen deze banden niet overal op de plank. De banden waar het over gaat, zijn de Hancok banden voor een VW op. Niet zo incourant dus. Ik ben dan ook na deze blamage van uw medewerker de deur uitgestapt en ben genoodzaakt een andere garagebedrijf te bezorkrn. Wij waren heel tevreden, maar doot deze arrogante medewerker zijn wij geen klant meer.
Geplaatst door op 16 mei 2022 7:59
2 van de 2
Prettige ontvangst en vlotte keuring! Leuk compliment over mijn geüpgradede auto.
Geplaatst door op 27 apr. 2022 19:14
2 van de 2
Klasse service!
Geplaatst door op 8 apr. 2022 19:22
2 van de 2
Stabilisatorverbinding rechts achter gebroken. Foto van gemaakt en gemailed naar ATK. Kreeg snel een antwoord met offerte en specificatie en datum en tijdstip voor reparatie, voor beide stabilisators achter. Was in een half uur gefikst. Scheelde aanzienlijk met de prijs van de Ford dealer in Zwolle die dan weer wel de benodigde onderdelen razendsnel leverde.
Geplaatst door op 2 apr. 2022 10:26
2 van de 2
Als altijd weer goed en snel geholpen. Er werd echt meegedacht en het mankement is vakkundig verholpen. Ben blij hier klant te zijn.
Geplaatst door op 10 feb. 2022 20:57
2 van de 2
Alles verliep keurig naar afspraak, en je word daar ook nog eens zeer vriendelijk behandelt!! Een aanrader, ze hebben met alle mogelijke technieken te doen. Fijn zo!!
Geplaatst door op 13 jan. 2022 11:21
2 van de 2
Wederom gewoon afspraak is afspraak. Zoals ik gewend ben.
Keuren, telefoontje: dit moet er gebeuren, kost zoveel. Telefonisch toestemming gegeven en zie daar 's avonds klaar. Top toch?
Geplaatst door op 5 dec. 2021 16:32
2 van de 2
Ik kom al vaker bij ATK en voel mij veilig en save!! Ik ben weer op een bijzonder fijne manier bedient!! Ik weer geholpen door Tomas, de leerling in het bedrijf. Hij deed alles keurig en wat hij niet wist vroeg hij de chef, een mooie ontwikkeling, en ik ben blij dat ze alles goed hebben kunnen repareren!! Een fijn bedrijf waar ik zeker weer naar terug ga!! BRAVO!!
Geplaatst door op 14 nov. 2021 10:41
2 van de 2
Er worden alleen werkzaamheden verricht conform afspraak en voor een redelijke prijs. De werkzaamheden worden correct en goed uitgevoerd.
Geplaatst door op 29 okt. 2021 20:31

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 319 reviews
. (305 positiefen14 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >