vergelijk, kies en maak een afspraak

25 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
onlangs een auto gekocht, prima prijs/kwaliteit verhouding in vergelijking mat andere auto bedrijven. Prima service, en uitstekend behandeld. Kom hier zeker terug
Geplaatst door op 29 sep. 2019 15:00
5 5
Auto gekocht. Vriendelijk geholpen en prima service. Kleine reparatie goed en probleemloos opgelost in de garantieperiode.
Geplaatst door op 29 sep. 2019 14:58
5 5
1,5 maand geleden auto gekocht bij autobedrijf Broekhof. Zeer goed service, vriendelijk geholpen en kleine reparatie in garantieperiode goed en probleemloos opgelost.
Geplaatst door op 29 sep. 2019 14:51
5 5
Binnen een maand had ik een schade aan mijn auto, er werd niets aan gedaan. Niet eens naar gekeken. Ik kreeg een valse rekening en de heer Broekhof was kwaad toen ik een correcte rekening vroeg..Hij was zeer klantonvriendelijk: bood geen stoel aan, was aan het mopperen etc.
Geplaatst door op 17 sep. 2019 11:21
5 5
Na aanvankelijk met een storing geconfronteerd te zijn, zo'n zes weken na aanschaf van de occasion, direct contact gezocht met Auto Broekhof. Deze gaf direct te kennen de rekening van de reparatie onder garantie te zullen voldoen. Daarop is de auto door een ander bedrijf gerepareerd en de rekening aan Auto Broekhof verstuurd. Dezelfde dag nog is vervolgens de rekening voldoen aan de hersteller. Dat is niet alleen nakomen van je woord, maar ook ouderwetse service. Daarmee is maar weer eens aangetoond, dat de woorden op de site geen loze begrippen zijn. Voor een betrouwbare occasion is auto Broekhof het juiste adres.
Geplaatst door op 6 aug. 2019 14:52
5 5
Telefonisch informatie in proberen te winnen voor het wisselen van banden (zomer naar winter). Werd direct afgekapt met "nee hoor, daar beginnen we niet aan. We hebben het veel te druk". Nou succes dan maar, deze vragen we nooit meer iets.
Geplaatst door op 23 okt. 2018 9:48
5 5
De tweede keer dat ik een auto kocht bij de Firma Broekhof, deze keer ook weer een prima occasion. Ik ben zeer tevreden!
Geplaatst door op 31 mrt. 2018 16:43
5 5
eigenlijk verdiend dit bedrijf niet eens 1 ster. een stel oplichters die auto's met schade opknappen en vervolgens verkopen. dit is de reden waarom de auto's er netjes uitzien aan de buitenkant. ik heb onlangs een auto hier gekocht waar vervolgens aan ruim 3000 euro gesleuteld moest worden. Ik heb helaas meerdere mensen gesproken die opgelicht zijn bij autobroekhof. ze bieden je een garantie maar die stelt echt helemaal niks voor! mensen koop hier niks!
Geplaatst door op 14 dec. 2017 16:52
5 5
Vandaag voor de derde keer een auto aangeschaft bij Auto Broekhof. Onze ervaringen bij onze voorgaande auto's is dat technische probleempjes die bij een gebruikte auto kunnen voorkomen netjes worden opgelost. Ook bij de service beurten wordt getracht de kosten binnen het redelijke te houden, mochten er toch onvoorziene zaken aan het licht komen wordt er telefonisch contact opgenomen zodat men niet tegen een vervelende verrassing aanloopt. De aanschaf van een auto is een behoorlijke investering maar wij gaan hem met het volste vertrouwen aan met deze garage.
Geplaatst door op 23 nov. 2016 20:43
5 5
2 jaar geleden een Citroen C1 gekocht bij Paul waar we tot vandaag de dag nog veel plezier van beleven.
Vorige week terug geweest voor de apk en groot onderhoud. Alles netjes volgens afspraak uitgevoerd wij zijn weer super happy dat onze dochter veilig de weg weer op kan. Bij deze willen wij Paul bedanken voor de goede service en het goede gevoel bij Auto broekhof.

Mvg Jan en Marieke De Vries.
Geplaatst door op 19 nov. 2016 14:07

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 25 reviews
. (18 positiefen7 negatief

< 1 2 3 >