vergelijk, kies en maak een afspraak
Garage placeholder

Auto-Cleo - HAARLEM

18 reviews geplaatst waarvan 1 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Na de aankoop van een auto zijn we een aantal keren terug geweest, maar de auto ging steeds slechter rijden. We hebben een auto gekocht met een nep APK want 2,5 maand verder zijn we € 900 armer bij een echte garage om nog een beetje veilig te rijden.
Geplaatst door op 14 dec. 2014 10:25
5 5
Wat een gezever over auto Cleo deze negatieve beoordelingen zijn toch grotendeels eigen domme schuld.
De auto waar je voor komt kun en mag je volledig bekijken en vertrouw je het niet laat je hem toch even door een ander bedrijf bekijken.
Maar er is niemand die je verplicht om hem te kopen.
Auto Cleo is een eerlijk bedrijf die heel redelijk is en waar voor zijn geld geeft.
Zijn er onverhoopt problemen probeert hij ze op een of ander manier toch op te lossen.
Cleo mijn steun heb je en probeer andere gegadigden naar je toe te sturen .
Geplaatst door op 18 jul. 2014 10:09
5 5
Gebeld voor een megane senic, goedkoop zou gebruikt worden als overbrugging auto, had APK tot 08-14.na een uur rijden op locatie zeer asociaal behandeld niet eens de moeite om hallo te zeggen hebben ze de auto verkocht voor me neus terwijl wij gebeld hadden we komen er aan zeg die waus nog is goed tot zo, na veel morren een andere megane senic mee gekregen met korting ik dacht prima eind goed al goed APK liep tot 1 april en hij verzekerde ons dat de auto er zo doorheen kwam wij na dat we de auto bekeken hadden besloten te kopen, laatst bij de APK bleek het een compleet wrak te zijn volledig doorgerot onder de polyester dorpels rembekrachtiger vast uitlaat lek(hoor je niet) stab stang los lv stuur hoes verot 1 week in deze auto gereden en €500 lichter stelletje laaie lichters,hij koopt op zonder te kijken en verkoopt weer door nooit meer dit bedrijf!!
Geplaatst door op 1 mei 2014 14:11
5 5
November 2012 een Kia Rio 1.5 LS 2002 gekocht Cleo heeft mij uitstekend en vriendelijk geholpen,een betrouwbaar persoon ik heb er een top auto aan geen in je nek hijgende verkoper gewoon in vertrouwen de auto mee gegeven en ik had ruim de tijd om de auto te testen en op gebreken te bekijken. Ik kwam er voor het eerst en heb de tijd genomen om het reilen en zeilen in het bedrijf gade te slaan een ongewoon(als verkopers) maar zeer fijne manier van werken en ik heb zijn Brabantse gastvrijheid mogen ervaren én Cleo als je dit leest ik kom terug en ik rij dagelijks met veel plezier in mijn Kia Rio.die echt veel goedkoper was dan bij andere garage bedrijven ,Auto-Cleo een echte aanrader !!!!

Groet uit Wormerveer

Geplaatst door op 6 sep. 2013 16:47
5 5
Ik heb bij auto cleo mijn renault twingo gekocht en ik ben er helemaal gelukkig mee! Ontzettend lieve mensen die het belangrijk vinden dat je goed en vooral veilig de weg op kan. Vandaag was ik terug geweest omdat mijn verwarming niet goed heet werd. Cleo belde gelijk de garage op en ik kon er zo heen. Hij doet het nu weer helemaal goed en ik hoefde niks te betalen! Helemaal super. Ik schrijf dit ook omdat ik vind dat wanneer iets goed is, dat dat ook wel eens gezegd mag worden, dus bij deze.. Ben je op zoek naar een leuk autootje voor weinig dan raad ik zeker auto cleo aan! De service en klantvriendelijkheid is helemaal super,

Groetjes een zeer tevreden klant
Geplaatst door op 27 jun. 2013 11:07
5 5
Kort geleden langs geweest voor een Peugeot 306 Cabriolet.
Even van te voren een belletje gedaan zoals staat aangegeven in de advertentie.
Zijn er nog noemenswaardigheden, zichtbare plekken of andere zaken die aandacht nodig hebben aan de auto.
Nee, is tiptop, rijden lopen en verder geen noemenswaardigheden.
Prima dus.

Kom ik daar aan, 160 kilometer verder. Zonder dat ik begroet werd bij de auto gaan kijken. Behalve dat de bekleding helemaal nat was door een lek dak wat overigens al te zien was op afstand door de scheuren in het linnen kapje. Was de uitlaat compleet rot, helemaal lek. Het rechter raam wilde niet open of dicht. De auto had schade gehad (Zichtbaar aan de scheuren in de achterbak).
Tot nu toe, twijfelde ik nog. Tot ik de motorkap opende.
Heel het blok zat onder de olie, het kwam uit alle hoeken van het blok.
Daar kwam na zo`n 10 minuten eindelijk Cleo zelf aan. Mét de sleutel.. Ik vertelde hem dat ik niet meer geinteresseerd was nadat ik zag dat het blok onder de olie zat. Ja zegt meneer, dat heb ik gezien. Waarop ik hem confronteerde met het feit dat die dat wel even had mogen zeggen aan de telefoon, toen ik erom vroeg.
Cleo sloeg even dicht. En vond dat ik de auto gewoon kon kopen omdat er eigenlijk niet zo veel mis was. En het olie op het blok was allemaal niet zo erg.
Toen er 2 nieuwe geinteresseerden langskwam voor een andere auto, was meneer Cleo weg, zonder ook maar iets te zeggen.

Nee hoor. Voor mij nooit geen Auto Cleo meer. Als je je klanten zo behandelt, ben je voor mij niet alleen onbeleefd. Maar gezien zijn kennis, een oplichter.
Geplaatst door op 28 apr. 2013 16:47
5 5
Een betrouwbaar adresje waar je nog waar voor je geld krijgt.
Je wordt er correct behandeld .
Geplaatst door op 9 sep. 2012 8:25

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 18 reviews
. (12 positiefen6 negatief

< 1 2 >