vergelijk, kies en maak een afspraak

15 reviews geplaatst waarvan 2 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
UR MOM DOG
Geplaatst door op 12 sep. 2020 0:29
2 van de 2
UR MOM DOG
Geplaatst door op 12 sep. 2020 0:28
2 van de 2
Albert is een koele kikker, en Nils is goeie.
Geplaatst door op 28 jul. 2020 23:04
2 van de 2
Autopolder is al decennia lang een begrip als merkloze garage. De eigenaar Albert is een eerste klas automonteur en zijn medewerkers ook. Geeft ook gevraagd en ongevraagd eerlijke adviezen. Ik denkn dat in Nederland niemand een betere prijs / kwaliteit als garage kan bieden. De locatie is eenvoudig maar goed uitgerust en schoon.
Geplaatst door op 4 jul. 2019 9:03
2 van de 2
Een beter bedrijf is er niet. We rijden oude volvo’s En met Albert als garagist is dat een genot. Wat een kennis en wat een kunde.
Geplaatst door op 5 dec. 2018 16:58
2 van de 2
kom al ruim 6 jaar bij albert, prima en snelle service en voor je apk kan je erop wachten. ben nooit heel veel geld kwijt. hard werkende mensen.
Geplaatst door op 28 aug. 2018 19:20
2 van de 2
Albert is geen merkdealer maar weet alles van alle merken. Echte vakman. En als er iets is dat niet de moeite waard is om te repareren zal hij het altijd eerlijk zeggen. Kom er al jaren.
Ik heb hem zelfs een keer jonge jongens die zelf wilde sleutelen uit zien leggen hoe je de koplampen moet stellen (en nog wat andere dingen om de apk te halen) Als ie het zelf had gedaan was hij sneller klaar geweest. Maar toch wil hij dat met die jongens delen. Topper!
Geplaatst door op 12 okt. 2016 22:27
2 van de 2
Allerbeste universele bedrijf wat er te vinden is in Nederland als het gaat om reparaties en dergelijke. Eindelijk een garage waar je absoluut nooit teveel betaald. Reparaties zijn altijd perfect uitgevoerd. Mijn advies : vraag eens wat dezelfde reparatie bij Autopolder kost en vergelijk het zelf !
Geplaatst door op 12 dec. 2015 19:39
2 van de 2
Jaren geleden hield mijn eerste auto er mee op na een nacht zware vorst. De Ford dealer zei na enig onderzoek dat de auto niet meer te redden was. Rokend en pruttelend ben ik toen naar Albert gereden. Het eerste wat hij zei toen ik de sitatie uitlgegde (dus nog zonder naar de auto gekeken te hebben) was 'dat klinkt al bevroren carter poorten'. Dat bleek het te zijn, en de uiteindelijke reparatie kostte me minder dan wat de Ford dealer had gerekend voor het onderzoek dat tot een doodvonnis leidde. Ik heb daarna nog een jaar of twee in die auto gereden.

Sindsdien kom ik altijd bij Albert, voor reparatie, APK en 'nieuwe' tweedehands auto's. Heerlijk om een garage te hebben waar ze je kennen, die je kunt vertrouwen, waar je nooit iets aangesmeerd wordt en waar je nooit te veel betaald. Ambachtelijke kwaliteit die je tegenwoordig niet vaak meer ziet.
Geplaatst door op 27 jan. 2015 1:24
2 van de 2
Prima garage, al jaren!
- probeert altijd een goede (prijsbewust) oplossing te zoeken.
- maakt tijd voor je
Geplaatst door op 12 jan. 2015 10:33

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 15 reviews
. (15 positiefen0 negatief

< 1 2 >