vergelijk, kies en maak een afspraak
Auto Service Arnhem BV

Auto Service Arnhem BV - arnhem

6 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Wat een oplichterij, vooral die kale jonge die daar werkt.
Die heeft bij het onderhoud mijn auto beschadigd. nooit meer hier naar toe!
Geplaatst door op 22 okt. 2022 10:43
5 5
Ik ben inmiddels diverse keren klant geweest met diverse auto's. Iedere keer wordt er meegedacht om de kosten laag te houden. Men gaat ZEER zorgvuldig met je auto om. Geen poespas, goed en eerlijk werk voor een aanvaardbaar tarief.
Geplaatst door op 20 jan. 2016 12:17
5 5
Grote beurt en apk laten doen. Super tevreden want de apk was gratis in combinatie met een grote beurt. Super.
Tevens gevraagd of ze de airco konden servicen en ook dit was geen probleem. Ik had een kleine storing aan de pomp maar de monteur had het zo gevonden en er werd niks voor gerekend.
Deze mannen weten wat ze doen en waar ze het over hebben. Echte vakmensen!!! Toen ik de auto kwam halen moest ik nog even wachten omdat ik te vroeg was. Kreeg een heerlijk kopje koffie (in een echte beker ipv zo'n plastic beker) en kon plaats nemen in de wachtruimte met wifi.Top!!
En geen geheimen want ik kon zo doorlopen naar de werkplaats.
Ben erg tevreden en is echt een aanrader.
Graag tot de volgende keer!!
Geplaatst door op 6 jun. 2015 13:42
5 5
een goede prijs kwaliteit garage, wat mij stoort is wat Mw de WIT hier schrijft( was erbij) ze heeft ruim 5 weken terug haar airco laten vullen en blijkbaar is nu haar pomp lek en wil dit verhalen op deze garage. Typisch iemand die voor een dubbeltje alles vernieuwd wil hebben. Dus erg laag niveau van Mw de WIT. Deze garage heeft een goede service en klantvriendelijk en zeer aardige mensen en geven eerder meer om iets op te lossen dan alleen maar een factuur. Mw de WIT mag eerst wel eens leren netjes in haar taal te zijn en een cursus socialiteit te volgen. Auto service Arnhem top en dat jullie zo keurig zijn gebleven met zo n klant. Verdient zeker de warme douche
Geplaatst door op 6 jun. 2015 7:59
5 5
Belachelijke service. Ik heb er geen goed woord voor over. Mijn airco laten vullen en laten controleren op lekkage. Was niks aan de hand volgens de monteur die geloof ik voor het eerst met het vul apparaat werkte. Na nog geen week later doet mijn airco het gewoon niet meer. Weer geen koude lucht. Het bedrijf opgebeld: "nou mevrouw er kan in de tussentijd van alles gebeurd zijn, u heeft waarschijnlijk lekkage". Maar ze laten hem graag maken (tegen goede betaling natuurlijk). Voortaan laat ik hem bij een goede garage vullen, ze zijn misschien goedkoop maar 85 euro voor een week airco vind ik toch echt te duur.
Geplaatst door op 5 jun. 2015 14:42
5 5
Uitstekende service, goed meedenkend ook om de kostne laag te houden. Aanrader
Geplaatst door op 12 feb. 2014 15:48

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 6 reviews
. (5 positiefen1 negatief