vergelijk, kies en maak een afspraak
Auto Service Portaal

Auto Service Portaal - Nijmegen

21 reviews geplaatst waarvan 1 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
De beste garage waar ik ooit ben geweest! Deze hard werkende mensen verdienen een 10! Deze garage wil op een EERLIJKE manier geld verdienen. Als zij inschatten dat iets (nog) niet nodig is, geven ze dat eerlijk aan en wordt het gewoon uitgesteld totdat de reparatie echt nodig is. Fijn bedrijf!! Zéker een aanrader!
Geplaatst door op 24 mei 2022 13:12
2 van de 2
auto voor de a.p.k vlote service nette monteurs en de koffie is zeer goed.
heb een resentie gelezen die hier niet van toepassing is.er was een jonge dame met een golf die een jaar geleden met een motor reviezi daar was geweest.heb het verhaal aankunnen horen en mevrouw kwam aan met klachten die niet relevant waren de reparatie van een jaar geleden.koelvloeistof slagen waren aangevreten door een marter en er werd netjes opgereageerd en zelfs aangeboden voor een reparatie tegen een vergoeding maar mevrouw dacht dat het onder garantie valt.naar mijn mening vond ik mevrouw zeer onredelijk.ik word bij autoseviese portaal altijd netjes geholpen.last dit en wilde ook even mijn mening geven.autoservies portaal zeer aan teraden.
Geplaatst door op 5 aug. 2020 9:33
1 van de 2
Communicatie zeer moeizaam!!!! gaat gewoon tegen je in zonder te laten uitpraten. Heel erg onprofessioneel!!!! . Vergeten gewoon wat er is afgesproken, en vervolgens krijg jij als klant er nog de schuld van. En als je werd werd geholpen was het met alles een slordige afwerking, moest meerdere malen voor iets terugkomen, en werd het maar uitgesteld. Vervolgens wordt er niet gekeken naar een redelijke oplossing, maar geschreeuw en wordt er weggelopen. Top service is ver te zoeken.
Geplaatst door op 3 aug. 2020 18:51
2 van de 2
Prima service, duidelijke afspraken over de prijs.
Geplaatst door op 10 nov. 2016 8:21
2 van de 2
zeer goed bedrijf beter als een orginele autodealer en sneller goede vakmensen worden goed aangestuurd en de prijs kwaliteit is ook uitstekend ik beveel deze garage aan iedereen aan
Geplaatst door op 8 nov. 2016 14:56
2 van de 2
Uitstekend bedrijf. Snelle en deskundige service. Super service goede prijs afspraak en correcte behandeling. Bedrijf is een van de weinigen dat gecontroleerd werkt voor veeleisende klanten. Het bedrijf is beter en sneller dan de merkdealer. Zeker aan te bevelen en betrouwbaar.
Geplaatst door op 1 apr. 2016 14:24
2 van de 2
Goede service! Gister stond ik met pech. Ze hebben de auto opgehaald en gelijk gemaakt. Kon hem om 1700 uur ophalen en reed weer top! Mijn complimenten!
Geplaatst door op 25 nov. 2015 10:01
2 van de 2
Super service goede prijs afspraak en correcte behandeling
Was bij dealer geweest voor prijs opvraag scheelde me ruim 1000 euro.
Zeker aantebevelen en betrouwbaar
Geplaatst door op 12 jun. 2015 16:17
2 van de 2
Top Garage!!
zeer klantvriendenlijk personeel en een goede service
Geplaatst door op 5 mrt. 2015 21:22
2 van de 2
Ik ben vorig jaar, via een collega, bij Auto Service Portaal terecht gekomen en ben zeer tevreden over hoe ik ben geholpen. Daarna nog een keer teruggeweest voor 2 kleine dingen.Mijn dak heb ik laten impregneren en is zeer netjes gedaan. Binnenkort moet mijn auto voor de APK en ga zeker naar Auto Portaal.
Geplaatst door op 12 jan. 2015 13:26

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 21 reviews
. (19 positiefen2 negatief

< 1 2 >