vergelijk, kies en maak een afspraak
Auto Service Portaal

Auto Service Portaal - Nijmegen

18 reviews geplaatst waarvan 1 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Prima service, duidelijke afspraken over de prijs.
Geplaatst door op 10 nov. 2016 9:21
2 van de 2
zeer goed bedrijf beter als een orginele autodealer en sneller goede vakmensen worden goed aangestuurd en de prijs kwaliteit is ook uitstekend ik beveel deze garage aan iedereen aan
Geplaatst door op 8 nov. 2016 15:56
2 van de 2
Uitstekend bedrijf. Snelle en deskundige service. Super service goede prijs afspraak en correcte behandeling. Bedrijf is een van de weinigen dat gecontroleerd werkt voor veeleisende klanten. Het bedrijf is beter en sneller dan de merkdealer. Zeker aan te bevelen en betrouwbaar.
Geplaatst door op 1 apr. 2016 16:24
2 van de 2
Goede service! Gister stond ik met pech. Ze hebben de auto opgehaald en gelijk gemaakt. Kon hem om 1700 uur ophalen en reed weer top! Mijn complimenten!
Geplaatst door op 25 nov. 2015 11:01
2 van de 2
Super service goede prijs afspraak en correcte behandeling
Was bij dealer geweest voor prijs opvraag scheelde me ruim 1000 euro.
Zeker aantebevelen en betrouwbaar
Geplaatst door op 12 jun. 2015 18:17
2 van de 2
Top Garage!!
zeer klantvriendenlijk personeel en een goede service
Geplaatst door op 5 mrt. 2015 22:22
2 van de 2
Ik ben vorig jaar, via een collega, bij Auto Service Portaal terecht gekomen en ben zeer tevreden over hoe ik ben geholpen. Daarna nog een keer teruggeweest voor 2 kleine dingen.Mijn dak heb ik laten impregneren en is zeer netjes gedaan. Binnenkort moet mijn auto voor de APK en ga zeker naar Auto Portaal.
Geplaatst door op 12 jan. 2015 14:26
2 van de 2
Apk altijd goed, staat snel voor je klaar. Er is geen betere dan auto service portaal. Werkplaats staat altijd bijna vol dus werk genoeg daar, wil ook dus wat zeggen. En is alles behalve een oplichter! Als er mensen vinden dat de communicatie moeizaam geweest is zal men zelf ook erg moeizaam zijn geweest.
Geplaatst door op 14 mei 2014 14:33
2 van de 2
Vandaag winterbanden laten opleggen .banden online besteld ,en Auto Totaal uitgekozen ,voor ze erop te leggen ,wilde eigenlijk deze op de orig.. sportvelgen laten leggen, Gordon zei ,heb nog een set stalen velgen ,mag je zo hebben ...blij natuurlijk ,goede service en de koffie staat klaar
Geplaatst door op 25 nov. 2013 18:32
2 van de 2
Uitstkend bedrijf. Ik kom er voor mijn bedrijf met alle autos. Snelle en deskundige service, ook met zeer complexe zaken. Bedrijf is een van de weinigen dat gecontroleerd werkt voor veeleisende klanten. Het bedrijf is beter en sneller dan demerkdealer.
Geplaatst door op 28 aug. 2013 0:32

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 18 reviews
. (17 positiefen1 negatief

< 1 2 >