vergelijk, kies en maak een afspraak

6 reviews geplaatst waarvan 3 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Wij hebben hier een auto aangeschaft van €8000. Bij aankoop gelijk gebreken op de eerste dag en meteen terug gebracht. Een paar dagen later opgehaald omdat het was verholpen volgens van der velden maar dit bleek echter niet het geval. Meteen bij thuis komst dezelfde problemen en is de auto weer terug gegaan. Ze hebben een reparatie op de automaatbak uitgevoerd. De auto is een tijd weg geweest wat jammer is omdat je van een nieuwe auto gelijk plezier wil hebben. De auto was gemaakt meegenomen en toen ben ik er achter gekomen dat ik vermogen miste. De auto weer terug naar de garage, werd ik eigenlijk niet meer geholpen, omdat de auto zo gezegd zonder garantie gekocht is. Echter mag je verwachten dat als je bij een merk dealer een auto koopt voor een bepaald bedrag dat het dan goed is. De heer verkoper in pak vertelde mij je betaald hier iets meer maar dan weet je wel dat het goed is. Gelukkig ben ik op de hoogte dat je een non- conformiteit garantie van 6 maanden heb waarbij je het product bij aankoop naar verwachting moet zijn. Toen ik hierop aandrong werd de auto ineens gemaakt en bleek de regelklep van de turbo defect te zijn. De auto weer gehaald de klep is vervangen en nu echter vanaf aanschaf 4 maanden in bezit en totaal 3duizend km verder weer problemen. Een hoop geratel en blijkt dat de nokkenas versteller boven in de motor stuk is(volgens anwb) en heb ik de auto naar de garage laten brengen. Nu komt er een reparatie uit van min €1000 omdat de nokkenas versteller en complete distributieketting set vervangen moet worden. Contact gehad met auto service van der velden en die willen niets voor mij doen. Geen compensatie of dergelijke kosten delen niks. Omdat ze genoeg hebben gedaan volgens hun. Dit verwacht je niet van een volkswagen dealer waar je de auto koopt van hun merk waar ze voor staan. Bij deze, bedenk je goed voordat je een auto of dergelijke koopt bij auto service van der velden zoetermeer.
Geplaatst door op 7 mei 2020 19:02
5 5
Auto gekocht bij vd Velden, 3 jaar onderhoud gedaan (was niet goedkoop!). Nu ik mijn auto moet keuren even contact opgenomen voor een afspraak. Ik kreeg te horen dat ik de auto dan voor de deur mag zetten en ik binnen een paar DAGEN een telefoontje kan krijgen om de auto weer op te halen. Ik vind dit vreemd vd Velden is een vaste klant kwijtgeraakt.
Geplaatst door op 9 apr. 2019 10:42
5 5
Veel onderdelen vervangen bij een reguliere onderhoudsbeurt. Informatie was wel volledig (gespecificeerde rekening via mail), maar kwam onverwacht.
Belangrijkste minpunt voor mij was dat er dingen van voorgaand onderhoud waren doorgestreept door de garage.
Geplaatst door op 11 dec. 2012 14:23

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 6 reviews
. (3 positiefen3 negatief