vergelijk, kies en maak een afspraak
Autobedrijf Automaan

Autobedrijf Automaan - Pijnacker

1219 reviews geplaatst waarvan 283 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
de 1e keer in deze garage en goed geholpen
Geplaatst door op 12 jun. 2019 18:42
2 van de 2
Ik kwam met een 650 I Cabrio die zo ongeveer op alle plekken alle vloeistoffen lekte.
Auto is onderzocht, ik heb een goed onderbouwd advies gekregen wat inhield uit en in bouwen van het motorblok en alle issue's oplossen.
Alle lekkages en een storing keurig verholpen en dit nog onder de afgesproken prijs en binnen de afgesproken periode. Vooral dat ik ook langs mocht komen om een en ander zelf te kunnen zien vond ik zeer plezierig. Kortom klasse Bedankt Heren!
Geplaatst door op 11 jun. 2019 17:13
2 van de 2
Was even zoeken naar de oorzaak maar typisch Z3 probleem prima verholpen. Auto spoort weer prima, ook op slechte wegen met veel spoorvorming.
Geplaatst door op 1 jun. 2019 22:35
2 van de 2
Ik kom reeds vele jaren bij Autobedrijf Automaan in Pijnacker. Op de rekening wordt aangegeven wat er bij de volgende beurt moet gebeuren inclusief de prijs. Ik heb een oudere maar prima Mini Cooper Chili, waaraan ik zeer gehecht ben.
Geplaatst door op 21 mei 2019 11:26
2 van de 2
Gebeld i.v.m. defect Angel Eyes lampje. Kon direct terecht en werd snel/vakkundig geholpen.
Uurtarief niet goedkoopste, maar prima kwaliteit en service.
Geplaatst door op 9 mei 2019 15:55
1 van de 2
Rommelige communicatie over problemen stuurinrichting. Problemen nog niet verholpen. Of probleem wordt opgelost bij volgende afspraak is twijfelachtig.
Geplaatst door op 6 mei 2019 20:14
2 van de 2
Koelsysteem reparatie
Geplaatst door op 6 mei 2019 20:09
2 van de 2
Ik kom zeker terug, want de reparatie worden zeer goed uitgevoerd. Alleen ik was een beetje teleurgesteld, dat mijn auto al meer dan 6 dagen in de garage stond en dat er toen een taxi kwam die met spoed tussendoor geholpen werdt.
Er werd gezegd dat hij zijn brood hiermee verdiend. Maar hoe weten ze dat ik hier mij brood niet mee verdien als vertegenwoordiger?!
Voor de rest een prima garage met zeer veel kennis en kunde.
Ik kom er ook zeker terug.
Geplaatst door op 1 mei 2019 16:47
2 van de 2
Weer na vele jaren prima geholpen met mijn BMW
Geplaatst door op 29 apr. 2019 23:09
2 van de 2
Super geholpen! Door eigen fout (geen olie) de motor van de Mini in de soep. Vorig jaar bij dezelfde garage voor ruim 4k onderhoud laten plegen. Garagist vondt het zo sneu voor ons dat hij zijn best heeft gedaan om een ruilmotor te vinden en heeft deze tegen een relatief schappelijk bedrag ingebouwd. Auto kan weer even mee :-)
Geplaatst door op 24 apr. 2019 9:40

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 1219 reviews
. (1200 positiefen19 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >