vergelijk, kies en maak een afspraak
Autobedrijf Automaan

Autobedrijf Automaan - Pijnacker


SCORE UIT 1415 REVIEWS

Uitstekend 9,5

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

1415 reviews geplaatst waarvan 336 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Perfecte service en erg vriendelijke mensen. Zeer veel verstand van zaken en dat voor onze mini cabrio zeldzaam.
Geplaatst door op 26 okt. 2020 23:26
2 van de 2
Top bedrijf! Hier kom ik graag. Enorm service gericht. Goede prijs en lekkere koffie. En niet geheel onbelangrijk, vriendelijk personeel dat je begrijpt.
Geplaatst door op 26 okt. 2020 18:01
2 van de 2
Ik had net een nieuwe auto gekocht en ging langs om voor de zekerheid de olie te laten verversen, hierbij ontdekten ze dat de waterpomp multiriem gescheurd was. Kon heel snel een vervolgafspraak maken en de service was uitstekend. Vriendelijk personeel en het gevoel welkom te zijn Heb niet het idee dat je in de maling word genomen . Top ervaring en ik kom zeker terug
Geplaatst door op 26 okt. 2020 17:58
2 van de 2
kundig personeel, vriendelijk
Geplaatst door op 14 okt. 2020 9:01
1 van de 2
teveel fouten gemaakt. verlies vertrouwen
Geplaatst door op 12 okt. 2020 17:21
2 van de 2
Perfecte service
Geplaatst door op 7 okt. 2020 12:37
2 van de 2
Ivm met een trip van een 20 jaar oude BMW naar Oostenrijk toch nog even snel wat zaken nalaten kijken. Binnen een paar dagen geregeld. Prima service tegen een eerlijk tarief.
Geplaatst door op 7 okt. 2020 0:20
2 van de 2
Altijd tevreden!
Geplaatst door op 6 okt. 2020 0:13
1 van de 2
Ik vind het jammer dat we veel geld hebben betaald voor het screenen van onze auto en dat deze daarna 8 weken bij jullie heeft gestaan omdat er telkens iets anders aan zou mankeren. Wij hebben een cabriolet maar hierdoor de mooie zomerweken de auto moeten missen terwijl deze in de 1e instantie binnen 1 a 2 dagen klaar zou zijn. Uiteindelijk zou alles gemaakt zijn, blijkt er weer een nieuwe storing in te zitten als het gevolg van niet juist gemonteerde slangen. Als gevolg hiervan tot 2 keer toe de anwb moeten bellen.
Geplaatst door op 5 okt. 2020 18:06
2 van de 2
Gastvrije ontvangst aan de balie, duidelijke communicatie over en weer betreft werkzaamheden.
Telefonisch wordt er overleg met je gepleegd indien halverwege de situatie wijzigt.
( Dit alvorens er wordt gestart met dat onderdeel van de werkzaamheden)
Automaan komt als betrouwbaar en eerlijk over, zonder verrassingen achteraf
En niet duurder dan vergelijkbare specialisten


Geplaatst door op 30 sep. 2020 18:04

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 1415 reviews
. (1391 positiefen24 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >