vergelijk, kies en maak een afspraak
Autobedrijf Automaan

Autobedrijf Automaan - Pijnacker

1707 reviews geplaatst waarvan 407 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Koppelingspedaal kraakte en piepte, dat is nu gelukkig verleden tijd, nu alleen nog de ruitenwisser bladen, die herrie maakten, maar ook dat is nu verleden tijd, nogmaals bedankt mannen van Automaan ????
Geplaatst door op 10 jun. 2024 13:56
5 5
prima garage, goede service voor een prettige prijs
Geplaatst door op 4 jun. 2024 7:45
5 5
Ik had een heel vervelend en ingewikkeld technisch probleem. Werd keurig opgelost.
Geplaatst door op 4 jun. 2024 6:18
5 5
Erg prettig geholpen en het probleem is snel opgelost. Ik kreeg een foutmelding die door een vakgarage niet kon worden opgelost. Automaan heeft het opgelost. De verhouding prijs/kwaliteit vind ik lastig te benoemen aangezien ik niet weet wat andere garages eventueel hiervoor rekenen. Al met al tevreden!
Geplaatst door op 3 jun. 2024 13:40
5 5
Tevreden klant. Goede en eerlijke service!
Geplaatst door op 20 mei 2024 13:56
5 5
Het duurde lang om een offerte te ontvangen en ook om (terug)gebeld te worden voor het inplannen van een afspraak. Toen ik de auto ophaalde, bleek dat het spuitwerk niet was gebeurd omdat daarvoor een afzonderlijke afspraak moest worden ingepland. Kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden is wel prima, voor zover ik oordelen. Maar de communicatie met de servicedesk is gewoon niet goed.
Geplaatst door op 7 mei 2024 11:34
5 5
Ik waardeer de open communicatie en uitvoering van hun werk.
Prijs kwaliteit verhouding is oké.
Fijne garage waar ik zeker terug kom.
Geplaatst door op 8 apr. 2024 15:08
5 5
Goede service, vriendelijk personeel
Geplaatst door op 11 mrt. 2024 14:09
5 5
Langsgeweest voor een analyse van onboard meldingen mbt de motor van de auto. Resultaat, alle injectors, bobines en bougies moeten worden vervangen. €2270,-. Op zich een ok bedrag als dit moet worden uitgevoerd. Echter, second opinion gedaan en na uitlezen bleken 2 cilinders problemen te hebben. Alle bougies vervangen, 1 bobine en 1 injector van 350 euro. Totaal bedrag was een stuk lager dan de 2270. Na uitlezen, alle problemen verholpen en de auto loopt weer als een trein. Oordeel zelf wat je er van vind.
Geplaatst door op 6 mrt. 2024 9:49
5 5
Prima garage, denken met je mee. Uitgevoerde werkzaamheden zijn top. Wel aan de prijs maar niet de prijzen van een merk dealer.
Geplaatst door op 19 feb. 2024 19:58

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 1707 reviews
. (1671 positiefen36 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >