async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">
vergelijk, kies en maak een afspraak
Autobedrijf Automaan

Autobedrijf Automaan - Pijnacker

1241 reviews geplaatst waarvan 291 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Met een niet door de officiele BMW dealer op te lossen motorprobleem werd ik hier snel, goed en vakkundig geholpen en na enige duizenden kilometers (net terug van vakantie naar Zuid Frankrijk) met nu een probleemloze werkende motor! Ofwel een echte deskundige garage voor je BMW.
Geplaatst door op 10 sep. 2019 20:25
2 van de 2
Het was weer top
Geplaatst door op 9 sep. 2019 17:08
2 van de 2
Zeer klantvriendelijk. Goede diagnosenet een prima overzicht van de te verwachte kosten.
Vervangende auto prima geregeld. Top!
Ze gaan ervan uit om voor de klant de meest gunstige oplossing te vinden. Ik heb dit als zeer prettig ervaren en een goed gevoel aan overgehouden.
Geplaatst door op 30 aug. 2019 11:13
2 van de 2
Prima garage, goed advies en ontstane probleem prima opgelost
Geplaatst door op 22 aug. 2019 18:29
2 van de 2
Grote reparatie aan de motor weer perfect gedaan door de mannen van automaan. Van te voren goed geïnformeerd over hoe en welke werkzaamheden er gedaan zouden worden en welke kosten daarbij horen. Top garage.
Geplaatst door op 14 aug. 2019 20:38
2 van de 2
Motordiagnose laten doen en proefrit koud/warm ivm hortend optrekken in 1e versnelling en achteruit.
Ws afhankelijk van motoriek van gas- en koppelingvoet af en toe vrij heftig en soms licht tot vaak afwezig... De koppeling met twee-massavliegwiel lijkt na dit onderzoek de oorzaak, over nu ca. 2 weken kan ik terecht voor vervanging koppeling; prijsopgave stond al onderaan deze rekening. Tja, wat moet, dat moet en het getoonde bedrag lijkt mij netjes.
Geplaatst door op 2 aug. 2019 12:00
2 van de 2
Wat ik waardeer aan Automaat is dat alles in 1 keer goed gaat. Veel kennis en ervaring voor een acceptabele prijs. Een aanrader!
Geplaatst door op 31 jul. 2019 12:30
2 van de 2
Ik kon snel terecht voor een zomercheck. Er werd goed gecontroleerd en goed meegedacht.!
Geplaatst door op 30 jul. 2019 0:47
2 van de 2
Positionering van de stekker van de trekhaak zat nog niet goed waardoor stekker niet erin gestoken kon worden. Verder tevreden.
Geplaatst door op 29 jul. 2019 21:19
2 van de 2
weer keurig geholpen en na een goede analyse de reparatie de volgende dag laten uitvoeren.
Keurig geinformeerd over de reparatie en de kosten, geen verrassing achteraf dus.
Geplaatst door op 29 jul. 2019 17:38

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 1241 reviews
. (1222 positiefen19 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >