async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">
vergelijk, kies en maak een afspraak
Autobedrijf Automaan

Autobedrijf Automaan - Pijnacker

1241 reviews geplaatst waarvan 291 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Zeer vakkundige serviceverlening
Geplaatst door op 2 jul. 2019 16:18
2 van de 2
Top bedrijf!
Geplaatst door op 2 jul. 2019 13:05
2 van de 2
Altijd van dienst geweest, transparante en helder advies
Geplaatst door op 1 jul. 2019 16:33
2 van de 2
Kwam voor een wissel van winter- naar zomerbanden. Niet een hele ingewikkelde handeling, ik neem aan dat het gewoon goed is verlopen.
Geplaatst door op 1 jul. 2019 16:30
2 van de 2
de 1e keer in deze garage en goed geholpen
Geplaatst door op 12 jun. 2019 18:42
2 van de 2
Ik kwam met een 650 I Cabrio die zo ongeveer op alle plekken alle vloeistoffen lekte.
Auto is onderzocht, ik heb een goed onderbouwd advies gekregen wat inhield uit en in bouwen van het motorblok en alle issue's oplossen.
Alle lekkages en een storing keurig verholpen en dit nog onder de afgesproken prijs en binnen de afgesproken periode. Vooral dat ik ook langs mocht komen om een en ander zelf te kunnen zien vond ik zeer plezierig. Kortom klasse Bedankt Heren!
Geplaatst door op 11 jun. 2019 17:13
2 van de 2
Was even zoeken naar de oorzaak maar typisch Z3 probleem prima verholpen. Auto spoort weer prima, ook op slechte wegen met veel spoorvorming.
Geplaatst door op 1 jun. 2019 22:35
2 van de 2
Ik kom reeds vele jaren bij Autobedrijf Automaan in Pijnacker. Op de rekening wordt aangegeven wat er bij de volgende beurt moet gebeuren inclusief de prijs. Ik heb een oudere maar prima Mini Cooper Chili, waaraan ik zeer gehecht ben.
Geplaatst door op 21 mei 2019 11:26
2 van de 2
Gebeld i.v.m. defect Angel Eyes lampje. Kon direct terecht en werd snel/vakkundig geholpen.
Uurtarief niet goedkoopste, maar prima kwaliteit en service.
Geplaatst door op 9 mei 2019 15:55
1 van de 2
Rommelige communicatie over problemen stuurinrichting. Problemen nog niet verholpen. Of probleem wordt opgelost bij volgende afspraak is twijfelachtig.
Geplaatst door op 6 mei 2019 20:14

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 1241 reviews
. (1222 positiefen19 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >