async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">
vergelijk, kies en maak een afspraak
Autobedrijf Automaan

Autobedrijf Automaan - Pijnacker

1241 reviews geplaatst waarvan 291 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Enige garage waar ik nog naar toe ga voor mijn bmw. Service is echt super van balie mederwerkers tot mensen in de werkplaats. Ben zeer tevreden!
Geplaatst door op 1 jan. 2019 17:33
2 van de 2
Na meedere malen telleurgesteld te zijn bij dealer ben ik eindelijk naar volle tevredenheid geholpen!
Geplaatst door op 26 dec. 2018 19:59
2 van de 2
Ik geloof dat Automaan een betrouwbare garage is.
Geplaatst door op 25 dec. 2018 12:05
2 van de 2
Zoals altijd top!
Geplaatst door op 19 dec. 2018 12:38
2 van de 2
BMW rijden is duur. Automaan verzacht de kostprijs van onderhoud en maakt je auto weer als nieuw. Beter dan bij een dealer!
Geplaatst door op 11 dec. 2018 9:32
2 van de 2
Prima bandenwissel gedaan, echter ontzettend lang moeten wachten. Daar is kwikfit toch een stuk sneller.
Geplaatst door op 4 dec. 2018 14:14
1 van de 2
Het uitlezen van de auto zonder diagnose voor Euro 58,- vind ik best veel, vervolgdiagnose zou Euro 200,- gaan kosten, voor een autoalarm!
Geplaatst door op 3 dec. 2018 22:51
2 van de 2
Prima gewerkt. Kwam voor wat aandachtspunten, na grondig nakijken waren er nog wat punten die gelijk meegenomen konden worden, dat scheelde weer in de prijs.
Geplaatst door op 3 dec. 2018 20:46
2 van de 2
goed en snel geholpen
Geplaatst door op 3 dec. 2018 20:15
2 van de 2
Ik had een storing , de motor liep de dag daarvoor niet lekker en de volgende dag naar Automaan
Mn auto werd uitgelezen en inderdaad er zat een storing in , moest een nieuwe kleppendeksel
Vindt de service wat ik nu voor de eerste keer dat ik daar kom echt super .
Geplaatst door op 28 nov. 2018 20:44

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 1241 reviews
. (1222 positiefen19 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >