async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">
vergelijk, kies en maak een afspraak
Autobedrijf Automaan

Autobedrijf Automaan - Pijnacker

1241 reviews geplaatst waarvan 291 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Voor mij de eerste keer auto Maan bezocht. Prettige behandeling, en leuke uitstraling.
Geen verschil(len) met de merkdealer waargenomen.407,76
Geplaatst door op 27 nov. 2018 1:56
2 van de 2
Prima garage met een bemanning die zijn afspraken nakomt
Geplaatst door op 22 nov. 2018 16:56
2 van de 2
Fijn dat ik zo snel terecht kon en heel fijn dat er ook een vervangende auto beschikbaar was.
Geplaatst door op 22 nov. 2018 10:14
2 van de 2
Altijd zeer tevreden!
Geplaatst door op 21 nov. 2018 21:59
2 van de 2
Fijne garage, proffesioneel, hoog kennis niveau, open, transparant en een nog echt service gericht bedrijf. Ik moet er 20 km voor omrijden maar dat heb ik er graag boor over.
Geplaatst door op 12 nov. 2018 21:08
2 van de 2
Service is snel en klant gericht.
Problemen zijn helaas nog niet helemaal verholpen (geluid is van de achteras naar de vooras verplaatst), maar ik moet toch een afspraak voor de bandenwissel maken, dan kan er gelijk gekeken worden wat er nog meer niet lekker loopt.
Geplaatst door op 6 nov. 2018 9:50
2 van de 2
Gewoon goed. Aandacht voor grote en voor kleine zaken.
Geplaatst door op 1 nov. 2018 16:09
2 van de 2
Heldere terugkoppeling,
Geplaatst door op 29 okt. 2018 19:49
2 van de 2
Eerste keer hier geweest. Goede service en goed onderhoudsadvies. Werkplaats deed uiterste best om onverwachts onderhoud ook dezelfde dag nog uit te voeren. Was om 17.15 uur klaar en namen ook nog even de tijd om de proefrit met de nieuwe remmen uit te voeren. Garage met keurige onderhoudsprijzen, zeker in vergelijking met BMW-dealer. Aanrader dus!!
Geplaatst door op 25 okt. 2018 14:08
2 van de 2
Sinds ik van auto ben gewisseld, ben ik klant bij deze garage en laat alle nodige werkzaamheden m.b.t. de auto (onderhoud, reparatie, banden) daar verrichten. Tot nu toe ben ik uitermate tevreden omdat alle nodige en gewenste werkzaamheden goed zijn uitgevoerd!
De medewerkers weten waar ze het over hebben en nemen voldoende tijd om aan mij de punten uit te leggen die ik als klant wil weten. Verder doen ze hun best bij het vinden van goede oplossingen!
Mijn auto is daar in goede handen en ik stel de klantvriendelijkheid zeer op prijs. ECHT TOP!!
Geplaatst door op 23 okt. 2018 12:35

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 1241 reviews
. (1222 positiefen19 negatief

< 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >