vergelijk, kies en maak een afspraak
Autobedrijf Automaan

Autobedrijf Automaan - Pijnacker

1218 reviews geplaatst waarvan 282 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Goeie service. Betrouwbaar. Snelle reparatie. En dat vind je niet overal.
Geplaatst door op 17 sep. 2018 18:34
2 van de 2
Na de regenperiode merkte ik dat de vloer van mijn BMW rechtsachter drijfnat was. Ik zag nergens lekkage en alleen die plek was drijfnat. Wat ik ook deed het droogde niet, en toen ik afgelopen vrijdag wegreed hoorde ik water "klotsen", maar dat kwam niet uit mijn portieren.
Ik ben toen maar naar Automaan gereden, waar Peter Maan de situatie aanhoorde en direct actie ondernam, omdat water tot storing in de electronica kan leiden , met alle gevolgen van dien. Dat had ik mij niet gerealiseerd ! Peter en zijn team hebben de oorzaak gevonden (en net op tijd want het water stond pal onder de zekeringendoos) zodat ik 's middags de auto weer kon ophalen.
Dank voor de snelle service en opnieuw hebben jullie weer bewezen waarom wij onze auto's bij jullie laten onderhouden. Top!
Geplaatst door op 11 sep. 2018 10:35
2 van de 2
Fijne mensen met liefde voor auto's
Geplaatst door op 4 sep. 2018 21:06
2 van de 2
Altijd vriendelijk, goede service en denken met de klant mee!
Geplaatst door op 3 sep. 2018 18:35
2 van de 2
Vervolg afspraak aan de hand van de diagnose staat ingepland. Dit zal een reparatie van 780 euro ongeveer zijn
Geplaatst door op 23 jul. 2018 20:57
2 van de 2
De software gaf aan dat er iets vervangen moest worden. Inspectie door Automaan gaf aan dat dit niet het geval was. Dus, niet uitgevoerd. En zo hoort het. Visuele beoordeling gaat boven software meldingen. Ik ben blij dat het zo is gegaan.
Geplaatst door op 10 jul. 2018 10:08
2 van de 2
Prima geholpen, geef mijn auto hier graag in onderhoud.
Geplaatst door op 9 jul. 2018 18:17
1 van de 2
1 maand voor de apk datum afspraak over 2 weken toe is gezegd de remleiding moet vervangen worden voor ca. 500,00 afspraak hiervoor 10 juli ver na de apk datum . Ik ben bij een ander geweest 3 (drie) keurmeesters stelde vast : de leidingen moeten behandeld worden en getectyleerd Kosten 135,00 en gedaan voor 27-6 de apk datum. Dus nemen we hier afscheidt.
Geplaatst door op 3 jul. 2018 14:00
2 van de 2
Perfecte montage van de trekhaak
Geplaatst door op 2 jul. 2018 22:44
2 van de 2
Kapotte accu, kon gelukkig direct terecht. Vlot weer op weg. Super service!
Geplaatst door op 2 jul. 2018 18:23

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 1218 reviews
. (1199 positiefen19 negatief

< 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >