vergelijk, kies en maak een afspraak
Autobedrijf Automaan

Autobedrijf Automaan - Pijnacker

1218 reviews geplaatst waarvan 282 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Wederom zeer duidelijk en helder geholpen. Superfijne garage!
Geplaatst door op 14 mei 2018 19:25
2 van de 2
gewoon heel goed
Geplaatst door op 1 mei 2018 17:05
2 van de 2
Betrouwbaar, goede service en vakbekwaam.
Tevens een duidelijk uitleg gekregen van het defect en de reparatie.
Geplaatst door op 30 apr. 2018 18:36
2 van de 2
Ik kwam bij Automaan terecht omdat ik last had van een hardnekkige storing die niet gevonden kon worden door de BMW dealer en een andere BMW specialist uit Veenendaal
Bij deze garage met overig zeer deskundig en vriendelijk personeel is het probleem wel gevonden en opgelost,hulde daarvoor.
De afspraken die waren gemaakt zijn ze ook 100% nagekomen niks dan lof over deze garage.
Geplaatst door op 29 apr. 2018 20:04
2 van de 2
Gewoon goed
Geplaatst door op 24 apr. 2018 9:42
1 van de 2
Kwam voor reparatie waterpomp en vervanging nokkenassensor voor een BMW Z3. Werd keurig gebeld voor de offerte. Het zou 453,- gaan kosten. Ben akkoord gegaan. Bij het ophalen van de auto werd er 522,- in rekening gebracht. Bij mijn verbaasde reactie werden de schouders opgehaald. Er zou bij de offerte iets vergeten zijn op te tellen. Dat kan gebeuren maar dat is lijkt mij niet mijn fout. Een bedrijf dat service en kwaliteit hoog in het vaandel pretendeert te hebben rekent altijd het bedrag dat geoffreerd is.
Geplaatst door op 23 apr. 2018 18:46
2 van de 2
Buitengewoon vriendelijke behandeling. Ik kwam voor een second opinion over de automaat van mijn mini cooper waarvan mijn eigen garage dramde over aanschaf van een nieuwe auto omdat de mijne zei een zeer kostbare revisie nodig had. Die bleek met deskundig resetten door Automaan niet nodig. Ze probeerden me niets in de maag te splitsen. Geweldig.
Geplaatst door op 23 apr. 2018 17:34
2 van de 2
Prima garage. Professionele vakmensen!
Geplaatst door op 18 apr. 2018 10:13
2 van de 2
Blijft nummer 1 BMW specialist.
Geplaatst door op 17 apr. 2018 8:03
2 van de 2
Prima Garage voor zowel klassieke als moderne BMW's. Werkzaamheden tegen een eerlijke prijs. Punt van aandacht is de snelheid van afhandelen van digitale offertes, vragen en afspraken. Verder van harte aanbevolen.
Geplaatst door op 16 apr. 2018 13:22

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 1218 reviews
. (1199 positiefen19 negatief

< 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >