vergelijk, kies en maak een afspraak
Autobedrijf Bernisse

Autobedrijf Bernisse - Zuidland

91 reviews geplaatst waarvan 8 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Goede afspraken.Eindbedrag viel lager uit als de offerte.Vriendelijk personeel.Gratis leenauto. Heel nette prijs.Ik ben dan ook zeer tevreden.
Als ik een cijfer moest geven was het zeker een 9.
Geplaatst door op 8 mei 2014 9:57
Reactie van autobedrijf: Geachte Boon, bedankt voor u beoordeling van ons bedrijf, het doet ons deugd dat u tevreden bent over onze service. Mvg Gerard Klein
5 5
Prima garage, auto is daar al een aantal jaren in onderhoud. Bij grote onderhoud wat niet voorzien was wordt er altijd netjes contact opgenomen om het te bespreken of het wel of niet moet door gaan. Tevens is het vervangend vervoer uitstekend geregeld. Al met al zeer tevreden over deze garage.
Geplaatst door op 15 feb. 2014 19:18
5 5
Zeer attent. Voor de eerste maal niet bij de merk dealer. Ik wordt fantastisch geholpen. Zaken waar ik niet om had gevraagd en gewoon zijn gedaan zonder dit op de rekening terug te vinden zoals het recht zetten van mijn stuur en de afstelling van de stuurbekrachtiging. Al jaren olielekkage hetgeen op dit moment eenvoudig verholpen wordt. Rechtstreeks contact met de monteur. De rekening is goed, duidelijk en billik. Bij het betalen is de medewerker zo attent mij te wijzen op een lokale kortingsactie waar ik geen weet van had. Zij knipt de kortingsbonnen af van een brochure, hecht die aan de rekening en verrekend de korting. Mijn vader (90 jaar) was erg tevreden, daarom ben ik er ook naar toe gegaan. Straks ook onze zoon met zijn auto. Prima zaak!
Geplaatst door op 14 feb. 2014 13:42

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 91 reviews
. (90 positiefen1 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >