async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">
vergelijk, kies en maak een afspraak
Autobedrijf Blokland

Autobedrijf Blokland - Rotterdam


SCORE UIT 100 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

Wat doen wij bij Garage Blokland?

 Als je die vraag stelt aan ons zal je als antwoord krijgen" Alles"!!!

"Alles" is natuurlijk een wel heel groot begrip. Dit betekend meer dat we voor geen enkele klus terugdeinzen om deze niet uit te voeren. Om een indicatie te geven wat wij doen zal ik een korte opsomming geven:

Algemeen onderhoud aan alle merken auto's (zoals Grote beurt en kleine beurten)
" Apk's Roetmetingen en viergastesten.
" Storings diagnoses doormiddel van een zogehete uitlees computer.
" Reparaties aan alle merken auto's.
" Lassen
" Leenauto.
" Airco problemen.
" Schade Taxaties
" Plaatwerk en schade herstel.
" Verkoop van gebruikte auto's van alle merken.
" Zoek opdrachten (indien u opzoek ben naar een bepaalde auto.)
" Inruil
" Geen inkoop
" Aankoop keuringen
" Etc.

Algemeen onderhoud aan alle merken auto's:
Wilt u uw auto een grote of klein beurt geven, dan bent u bij garage blokland aan het juiste adres. Wij zorgen er voor dat uw auto weer tiptop in orde is. 
Kleine beurt:
Bij deze beurt word te olie vervangen de verlichting geinspecteerd envloeistoffen gecontroleerd. Hier hoort natuurlijk ook het resetten van inspectie indicator bij.
Grote Beurt:
Bij een grote beurt word de auto zeer grondig na gekeken. De olie wordt vervangen net zoals bij de kleine beurt. Dat is natuurlijk niet het enige tevens worden remmen en trommels gereinigd boegies(indien u een benzine auto heeft),oliefilter ,luchtfilter en interieur filter vervangen. De vloeistoffen en de verlichting word natuurlijk ook weer gecontrolleerd en het service indicator gereset.

Apk's, roetmetingen en viergastesten:

Jaarlijk moet uw auto weer worden onderheven aan een APK. Heeft u een benzine (jonger dan 92') of een diesel auto, dan komen daar ook nog eens milieu keuring bij kijken, zoals: een viergastest (bezine) of Roetmeting(diesel).
Hiervoor kunt bij ons terecht wij hebben zowel een viergastester als een Roetmeter. 

Storingsdiagnoses doormiddel van een uitlees computer:
Tegenwoordig worden alle auto's uitgevoerd met een computer. Deze computer regelt eigelijk de gehele auto. Het mooie aan zo'n computer is dat het registreerd als er een fout is opgetreden in een van de sensoren in de auto. Hierdoor gaat er een lampje branden in de auto waardoor je geattendeerd wordt dat je naar de garage moet. Komt u bij ons dan zetten wij de uitlees computer op uw auto en wij zien direct wat het probleem met de auto is en kunnen dat voor u oplossen. Als je zo'n uitleescomputer niet heb (bijvoorbeeld de beun de haar op de hoek) kan je alleen maar door trial en error dus maar blijven proberen er achterkomen wat het probleem is. Dit kost uitermate veel geld, er is natuurlijk maar een kleine kans dat je het juiste probleem gelijk vindt. En als je het gevonden heb blijft meestal het storingslampje gewoon branden en blijven ze maar vervangen.

Reparaties aan alle merken auto's:
Wij repareren uw auto met alle zorg en met de juiste onderdelen. De onderdelen kunnen bestaan uit orginele onderdelen maar als het even mogelijk is ook uit huismerk onderdelen. Deze onderdelen zijn exact gelijk aan een orgineel onderdeel behalve in uw knip. Indien gewenst en mogelijk kunnen wij zogenaamde "Sloop onderdelen" voor u monteren.
Zodoende proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. 
Wanneer de kosten uit de hand dreigen te lopen u altijd een telefoontje van ons krijgen, wat de kosten gaan zijn. Zodoende komt u nooit voor verrassingen te staan.

Lassen:
Wat lassen? Heeft u een oude auto waar gaten in geroest zijn en dit is niet meer goed voor de APK dan kunnen wij dat indien mogelijk lassen. Wij lassen er dan een nieuw stuk in zodat uw oude auto nog een jaartje mee gaat.
Is uw uitlaat afgebroken op een lasnaad dan kunnen wij dat ook lassen zodat het u weer extra geld scheelt.

Naar Boven

Leenauto:
Is uw auto bij ons in reparatie/onderhoud en u heeft vervoer nodig is het mogelijk om bij ons een "leenauto" te krijgen .De prijzen van de leenauto zijn € 17.50,-per dag daarbij komt dat elk gereden kilometer €0,25 cent kost.

Airco Problemen:
Heeft u een auto waar een Airco in zit en stel dat deze niet meer werkt dan kunnen wij er weer voorzorgen dat deze gaat werken. Wij kunnen de airco testen e. Natuurlijk gaan we wel eerst kijken doormiddel van het afpersen van het systeem dat uw airco niet lek is en zodoende er weer mee uitscheid.


Schade taxatie:
Als u schade heeft aan uw auto, en u geeft dit op aan de verzekering dan zal er negen van de tien keer een expert komen van de verzekering. Als u de auto bij ons neer zet zullen wij in onderhandeling gaan met de schade expert om zo het hoogste bedrag mogelijk voor u te krijgen. Wij brengen daar een kosten van 10% in rekening. Repareert u de auto bij ons wordt deze 10% verrekent met het schade herstel kosten.

Plaatwerk en schadeherstel:
Als de schade getaxeerd is wilt u natuurlijk ook u auto weer in orde hebben. 
Dit kunnen wij voor u regelen. Wij monteren de onderdelen en laten de auto spuiten bij een FOCWA bedrijf. De auto wordt weer zo goed als nieuw, u zal niets meer zien van de schade.

 

Verkoop van gebruikte auto's van alle merken:
In onze Showroom hebben wij altijd meer dan 15 auto's te koop staan. Al onze auto's worden afgeleverd met een grote beurt en een APK en garantie volgens de Bovag bepalingen.
Er wordt tevens gekeken of distributie niet vervangen moet worden.
De auto die u koopt wordt 100% in orde afgeleverd met de garantie die u van Blokland gewend bent. Stel dat er onverhoopt wat aan de hand is komt u terug en wij repareren het.
De BOVAG Garantie geldt voor een half jaar. Auto's die bij ons verkocht worden onder €4.250,- krijgen wel de grote beurt en de apk maar niet het half jaar bovag garantie.
Bij deze auto's krijgt u 3 maanden garantie op versnellingsbak, motor, en cardan.

Zoek opdrachten (indien u opzoek ben naar een bepaalde auto.):
Bent u opzoek naar een speciale auto die wij niet hebben, kunt u bij ons ook een zoek opdracht plaatsen. Geef precies aan wat u zoekt en wij gaan kijken of dat te leveren is. Hierdoor nemen wij het zoeken voor u uithanden en weet u gewoon zeker dat u een goede auto koopt en dat de auto met BOVAG garantie wordt afgeleverd.

Aankoop keuringen:
Heeft u een auto gevonden naar u zin maar wilt zeker weten of deze echt goed is, dan kunt u bij ons een aankoop keuring doen. Dit is een komplete keuring ala de ANWB. Wij zullen objectief beoordelen of deze auto goed is. Aan de hand van een keurrapport die u van ons krijgt kunt u zien of de auto het waard is om te kopen.

Inruil:
Heeft u bij ons uw auto gevonden en u wilt van uw oude af dan zijn wij bereid deze interuilen.
U betaald dan het bedrag bij wat de auto meerkost. Wat wij voor uw auto terug geven is afhankelijk van uw auto en welke auto u koopt, wij komen hiergezamelijk wel uit.

100 Reviews

2 van de 2
Kwamen met de fiets van de airport. De banden waren nog zacht van het handmatig oppompen. Even gevraagd of we de banden konden op pompen. 1... Lees meer
Geplaatst door op 13 sep. 2017 13:46
2 van de 2
Jan heeft de afgelopen 10 jaar twee keer een prima occasion voor mij gezocht, beide keren volledig naar wens. Service is geweldig en er is altijd... Lees meer
Geplaatst door op 28 jul. 2017 21:46
2 van de 2
Mijn moeder (op leeftijd) is erg vriendelijk geholpen toen zij forse schade had. Ze is gerustgesteld en duidelijk geinformeerd. Er werd met haar... Lees meer
Geplaatst door op 14 apr. 2017 21:10

Bekijk alle reviews van Autobedrijf Blokland

Foto's

  • streetview.jpg
  • foto 1 (800x351).jpg
  • foto (1).JPG
  • foto1 (800x523)-1.jpg

Diensten, services en prijzen

€ 45,98
€ 45,98
€ 72,50
€ 95,00
€ 116,00
onbekend
onbekend
onbekend
v.a. € 90,00
onbekend
onbekend
onbekend
€ 30,86
€ 121,00
€ 151,86
onbekend
v.a. € 65,00
€ 45,98
€ 45,00
v.a. € 145,00
€ 130,00

BesteGarage.nl is niet verantwoordelijk voor eventueel foutief vermelde prijzen. Laat ons weten als dit het geval is.

Locatie

Informatie

Voetiushof 22
3052AW Rotterdam

telefoon | | route

Aangesloten bij

Autobedrijf Blokland is aangesloten bij: LageAutoKosten.nl Toppers 2015

Openingstijden

Maandag8:00-17:00
Dinsdag8:00-18:00
Woensdag8:00-18:00
Donderdag8:00-18:00
Vrijdag8:00-18:00
Zaterdag10:00-18:00
Zondaggesloten

Wilt u meer informatie over wat BesteGarage.nl voor u kan betekenen? Registreer uzelf dan als eigenaar van dit bedrijf. Naast meer informatie bekijken, kunt u uw bedrijfsprofiel aanpassen.

Dit is geheel vrijblijvend en gratis. Natuurlijk kunt u ook een abonnement afnemen wanneer u overtuigd bent van de voordelen van BesteGarage.nl.

Registreer uzelf als eigenaar van dit bedrijf