vergelijk, kies en maak een afspraak
Autobedrijf Blokland

Autobedrijf Blokland - Rotterdam


SCORE UIT 100 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

100 reviews geplaatst waarvan 14 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Ik ben zeer tevreden over Garage Blokland, ik kon eigenlijk meteen terecht en werd goed en vriendelijk geholpen. Kundige monteurs en een gastvrij ontvangst waar ze de tijd voor je nemen, er is naar mijn weten geen klus die ze niet zouden kunnen klaren. Proficiat Garage Blokland!
Geplaatst door op 6 nov. 2014 17:06
2 van de 2
Prima garage!
Geplaatst door op 22 okt. 2014 10:55
2 van de 2
vriendelijke echt Rotterdamse garage, met altijd een lekkere kop koffie en een mooi verhaal. De eigenaar heeft grote ervaring met ouwe auto's en mijn oldtimers maar ook nieuwe auto's kunnen worden gerepareerd en met de computer worden uitgelezen.
Geplaatst door op 11 okt. 2014 17:04
2 van de 2
Vriendelijke en eerlijke garage met vakkundig personeel. Goed in het zoeken en vinden van betaalbare reparatie oplossingen. heldere uitleg bij technische problemen en reparaties en de kosten daarvan.
Gewoon een uitstekende garage en daarom ook van harte aanbevolen.

Frank

Geplaatst door op 2 okt. 2014 19:59
2 van de 2
Klantvriendelijk en gezellige mensen.
Goede en snelle service die bij mij past.

Ik kom ZEKER terug. :)
Geplaatst door op 22 aug. 2014 15:18
2 van de 2
Erg betrouwbaar. Vriendelijke en informeel.Prettig dus. Goede sfeer tussen alle betrokkenen, je merkt het meteen.
Zoeken uit zichzelf naar goede en betaalbare oplossingen.
Zeer aan te raden.
Geplaatst door op 18 aug. 2014 12:19
2 van de 2
Goede service - betrouwbaar - klantvriendelijk.
Vorig jaar hebben ze heel veel aandacht besteed aan een onduidelijk probleem. Uiteindelijk hadden ze het gevonden. Ik heb het toen niet laten repareren maar een andere auto gekocht (niet bij garage blokland). Ik hoefde niets te betalen. Kijk dat noem ik service. Ik ben klant voor het leven.
Geplaatst door op 31 jul. 2014 19:10
2 van de 2
Fijne eerlijke garage, voor het eerst een prijsopgave waar Ik het al mee eens was, netjes gebeld dat de auto klaar was, en vervolgens een rekening die € 166.- lager was dan opgegeven.
Ik rij al 30 jaar auto en 15 garage,s verder en echt nog nooit meegemaakt nl altijd hoger nooit lager.
De garage meneer zegde mij dat hij altijd iets hoger opgeeft zodat het nooit tegen valt, wel zo eerlijk de meeste halen je binnen met een klein prijsje om dan vervolgens maar wat te rekenen.
Ga zo door en Ik ben je nieuwe vaste klant.
Elly
Geplaatst door op 19 jul. 2014 16:36
2 van de 2
Goede service en vriendelijk behandeld.
Geplaatst door op 12 feb. 2014 23:31
2 van de 2
uitstekende garage met de allerbeste service!
Geplaatst door op 12 feb. 2014 17:30

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 100 reviews
. (99 positiefen1 negatief

Garagehouder

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >