vergelijk, kies en maak een afspraak

5 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

1 van de 2
Auto gekocht bij deze heer. Er zou een geldige APK op zitten, en de auto zou nou bij Boot nog op de brug hebben gestaan voor nacontrole, nou als ze onder de auto door hebben gelopen om hem te controleren hebben ze zeker naar de grond gekeken ipv naar de auto. Een half jaar na aankoop moest de auto op voor een nieuwe APK, en bleek ook bij deze auto, net als bij de review voor mij, dat er voor € 1500,- aan verspijkerd moest worden alvorens ik er weer veilig de weg mee op kan. Tip voor de volgende klant: laat je auto tijdens een proefrit even door een andere garage apk-keuren. Dat weet je zeker dat je geen kat in de zak koopt.
Geplaatst door op 27 jun. 2017 9:47
2 van de 2
Prima ervaring bij Autobedrijf Boot. What you see is what you get. Alle afspraken netjes nagekomen en zeer flexibel in de wijze waarop de auto kon worden overgenomen. Peter bedankt voor deze fijne service.
Geplaatst door op 5 jan. 2017 22:14
2 van de 2
Vandaag bij Autobedrijf Boot een prachtige Skoda octavia gekocht.
Via Marktplaats had ik een bieding gedaan.
Ik werd de volgende dag door Autobedrijf Boot terug gebeld en hebben we de prijs rond gemaakt.

Aangezien ik geen tijd had om op korte termijn naar Noordwijk te rijden om de auto te bekijken, kwamen we met de oplossing dat Autobedrijf Boot met de auto naar mij toe kwam.
De volgende dag kwam Autobedrijf Boot precies volgens afspraak met de Skoda bij mij thuis.
De auto was exact zoals door de advertentie en door de telefoon was beloofd, een nieuwstaat auto.

Autobedrijf Boot , bied nette en eerlijke handel aan, en komt afspraken na.
Alles heel helder en duidelijk, zoals het hoort.

Tegenover deze geweldige "aan huis breng service" heb ik een sportief bedrag voor een treinkaartje naar Noordwijk terug gezet.

Beide partijen blij met een zeer goede deal.
Geplaatst door op 1 nov. 2016 17:46
1 van de 2
Als de optie er zou zijn om geen sterren te geven zou ik dat kiezen.
Ons advies: KOOP NOOIT EEN AUTO BIJ AUTOBEDRIJF BOOT!
Wij hebben een Ford Focus station gekocht bij autobedrijf Boot, bouwjaar 2008. Het contact kwam tot stand via Marktplaats. De auto werd aangeboden met geldige APK en de distributieriem was vervangen.
Peter had in het eerste telefoongesprek gezegd dat het roetfilter vervangen was.
Wij kregen 350 euro korting op de vraagprijs van 4450 euro. De auto zag er spik en span uit en Peter is een vriendelijke verkoper die de koffie rijk laat vloeien.
Nou mooie deal zou je zeggen!

Nou wat zijn wij van een koude kermis thuis gekomen. Ten eerste is er niks met het roetfilter gedaan. Toen wij naar de auto kwamen kijken zei mijn man: "Fijn dat het roetfilter gedaan is!" Waarop Peter zei: "Ja dat is het eerste wat ik heb gedaan".
Toen bleek dat het roetfilter niet vervangen was heeft mijn man Peter gebeld. Er was niks meer over van de vriendelijke man die wij een paar dagen eerder hadden ontmoet. Nee Peter zei: "Ik zei het roetfilter is gedaan, ja gedaan kan van alles zijn. De klant hoort alleen maar wat hij wilt horen". Het feit dat hij een auto heeft verkocht onder valse voorwenselen kan hem blijkbaar niks schelen. Peter gaf totaal niet thuis en maakte duidelijk dat wij het lekker moesten uitzoeken.

Omdat dit allemaal toch niet lekker zat heeft mijn man de auto bij een andere garage helemaal laten nakijken. Wat daar allemaal uitkwam is niet te filmen. Het komt er kort gezegd op neer dat er voor minimaal 1500 euro aan vermaak kosten aan te pas moet komen om veilig met deze auto te rijden.

Peter ik hoop dat je blij bent met je zuurverdiende centjes!
Geplaatst door op 24 aug. 2016 21:54
1 van de 2
zeer slechte garage. Binnen 3 maanden hebben we lekkage in de keerkoppeling. Dit valt volgens Peter niet binnen de garantie op het motorblok en versnellingsbak. Formeel gezien heeft hij hierin gelijk bij een BMW met achterwiel aandrijving. Ik had meer verwacht van een garage die al jarenlang zijn naam hoog probeert te houden (verkoop praatje van Peter zelf). Bij aankoop had ik al een raar gevoel toen we vooraf het gehele aankoop bedrag konden betalen en de auto pas 10 dagen later geleverd zou worden. En we achteraf ook de overschrijfkosten van het kentekenbewijs zelf moesten betalen. BEUN de HAAS lijkt een goede vergelijking voor deze garage
Geplaatst door op 5 mei 2014 2:39

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 5 reviews
. (2 positiefen3 negatief