vergelijk, kies en maak een afspraak
Autobedrijf De Koning B.V.

Autobedrijf De Koning B.V. - Zoetermeer

18 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
geweldig!! Verschillende auto's hier al langs gebracht van kleine reparaties tot wat grotere. Altijd vriendelijk en klant gericht. Denken met de klant mee. Mijn complimenten voor het gehele team jullie zijn toppers.
Geplaatst door op 1 jun. 2021 18:52
5 5
Ik zag een hele mooie mercedes bij de koning staan. Na een prettig telefoongesprek zijn we een kijkje gaan nemen. We kregen een goede uitleg van alles en wat er allemaal op zit. Alles ging rustig en relex en er werd tijd voor genomen. We hebben een proefrit gemaakt en eventuele dingen werden opgelost. Nu rijden we met een brede glimlach in onze perfecte auto. De service is uitstekend en er is een goede sfeer. Ik kan iedereen aanraden om hier te gaan kijken als je een goede auto zoekt. Wij zijn erg tevreden.
Geplaatst door op 17 mei 2021 20:16
5 5
Uitermate tevreden over de service welke Autobedrijf De Koning ons gegeven heeft
Geplaatst door op 19 jan. 2021 16:39
5 5
Oeps ging iets verkeerd... zie dat mijn vorige bericht niet helemaal erop verschenen is!
Schrijf nooit RECENSIES, maar deze bedrijf VERDIENT 't en hun klantvriendelijkheid en mijn enthousiasme liet 't doen schrijven! Ik was bijna vergeten amaai mijn auto APK gekeurd moest worden.... Snel maakte ik afspraak via BesteGarage.nl heel gemakkelijk eenvoudig door paar klikken...... Volgende dag in de ochtend belde het bedrijf De koning gevestigd in Zoetermeer mij op wanneer ik eventueel zo kunnen en willen een afspraak.... Kon al na 2 dagen terecht zo snel in deze moeilijke gekke tijden... In de ochtend werd ik netjes gebeld dit dat zus zo mankementen aan mijn auto. Telefonisch goeie uitgebreide informatie en uitleg gekregen voor APK *Wel verplicht *NIET verplicht was. Kon ook altijd even langsrijden voor een gratis check-up,. Alles in 1x laten doen voor een mooie prijsje hebben afgesproken! En zijn belofte nagekomen, klantvriendelijk gratis service! Al had hij het druk toch nog echt serieus netjes uitgevoerd.
Bij een andere garage was al 1 ding laten repareren het € totaalbedrag! Ken je nagaan!!
Na mijn auto ophalen thuis aangekomen later in de middag nog even heeft het bedrijf nog gebeld tevreden was... totaal plaatje:)
Vanuit m'n eigen persfectief ervaringen verschillende garages verder................

*Goede service *Vriendelijk, *Klantgericht, *Bekwaam, *Integer, *Voordelig, *Effeciënt, *Kwaliteit/prijs verhouding, *Mentaliteit, *Vlot.

Inclusief gratis service verlening... Niets anders kan zeggen dan alleen maar echt oprecht Lof en topperrrrrr de topppp toffff! Gasten ga zo door! :-)
Geplaatst door op 4 okt. 2020 12:00
5 5
Een betere garage bestaat niet. Sublieme service, kundige monteurs en geen onaangename verrassingen als je de factuur krijgt. Zo vindt je ze niet vaak.
Geplaatst door op 14 jul. 2020 14:48
5 5
Klantvriendelijkheid viert daar de boventoon en men heeft daar absoluut kennis van zaken.
Geplaatst door op 10 jul. 2020 11:17
5 5
Klantvriendelijkheid viert daar de boventoon en men heeft daar absoluut kennis van zaken.
Geplaatst door op 10 jul. 2020 11:13
5 5
Zeer fijne garage en ook lekker in de buurt. Mijn auto rijdt weer als nieuw.
Eindelijk eens een garage die niet je portemonnee plundert.
Geplaatst door op 15 jun. 2020 11:58
5 5
Prima garage en vooral klantvriendelijk en ze proberen voor de klant altijd tot een goede oplossing te komen.
Geplaatst door op 5 jun. 2020 15:46
5 5
Vriendelijke medewerkers, heldere communicatie mbt de benodigde werkzaamheden en de daarbij komende kosten. Auto is gerepareerd en de auto is APK gekeurd.

Ik kom hier al een aantal jaar. Goed bedrijf.
Geplaatst door op 5 jun. 2020 13:17

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 18 reviews
. (18 positiefen0 negatief

< 1 2 >