vergelijk, kies en maak een afspraak
Autobedrijf F. van der Schoor

Autobedrijf F. van der Schoor - Oud-beijerland

26 reviews geplaatst waarvan 3 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Echt een top bedrijf! Goeie monteurs goeie service !
En uiteraard een bak koffie voor het wachten.
Geplaatst door op 18 okt. 2017 18:48
2 van de 2
Echt een top bedrijf! Goeie monteurs goeie service !
En uiteraard een bak koffie voor het wachten.
Geplaatst door op 18 okt. 2017 18:47
1 van de 2
Voorgaande recensies zijn door vriendjes en familie ingevuld.Ze belazeren de boel.Is al jaren bekend in de omgeving.Het enige waar ze goed in zijn is geld harken.Vooral bij oudere mensen die er weinig verstand van hebben en onterecht vertrouwen hebben dat ze goed geholpen worden.
Geplaatst door op 23 okt. 2016 20:23
2 van de 2
Ik heb een auto gekocht bij autobedrijf F. Van der Schoor. Ik ben nog nergens zo goed en vriendelijk geholpen als hier. Geen vraag is te gek. Echt een aanrader.
Geplaatst door op 2 okt. 2016 22:40
2 van de 2
Mijn auto gekocht in 2015. Prima auto. Fijn garagebedrijf. Goede service. Redelijke prijs. Vriendelijk mensen. Bellen na om te vragen of alles in orde is, ook een jaar na de aankoop. Ik heb de auto niet in onderhoud bij hun om de simpele reden dat het te ver weg is. De garage is een aanrader.
Geplaatst door op 28 jun. 2016 19:12
2 van de 2
Transparant. Goede prijs/ kwaliteitverhouding. Top!
Geplaatst door op 30 sep. 2015 19:10
2 van de 2
Goede service en aardig personeel! Prima garage!
Geplaatst door op 17 aug. 2015 20:48
2 van de 2
Fijne garage, vooral als je zelf geen verstand van auto's hebt. Ik vind Verschoor betrouwbaar, schappelijk en afspraak=afspraak. Mijn Toyota Yaris occasion is perfect afgeleverd en bevalt prima. Complimenten voor deze garage. P. Smulders.
Geplaatst door op 4 aug. 2015 15:36
2 van de 2
Recent mijn banden laten vernieuwen. Ondanks zeer scherpe prijzen een professioneel advies en zorgvuldige montage. Auto rijdt weer top en de kilometers met plezier tikken weer door! Kom zeker terug en het is meer mensen aan te raden!
Geplaatst door op 25 jul. 2015 13:19
2 van de 2
Kom al jaren bij deze garage voor onderhoud en apk keuringen.Heb nog nooit klachten gehad en word altijd perfect geholpen.Het leuke vindt ik altijd na eenbeurt dat enige tijd laten gebeld wodt of ik nog klachten heb.Kortom een prima garage!
Geplaatst door op 17 feb. 2015 11:09

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 26 reviews
. (22 positiefen4 negatief

< 1 2 3 >