vergelijk, kies en maak een afspraak

2 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Zeer tevreden over de service en kwaliteit. Fijne persoonlijke behandeling. Een echte aanrader.
Geplaatst door op 8 nov. 2016 14:12
1 van de 2
Vijf maanden geleden heb ik mijn VW T2 busje na een motorrevisie opgehaald. Aanvankelijk zou de reparatie 6weken duren, maar dit werd 4 maanden! Ook de prijs werd 1,5 keer hoger dan beraamd. Maar goed, ik was blij en betaalde bijna EUR 6000,- voor een motorrevisie. Vanaf het begin moest ik gas geven bij starten en daarna om mijn motor draaiende te houden en dit probleem zou komend najaar (bij kouder weer??) opgelost worden. Echter ben ik een aantal weken geleden met mijn busje gestrand en was de brandstofpomp in brand gevlogen. Door snel te handelen heb ik de schade beperkt weten te houden en is mijn busje afgesleept en gerepareerd in Frankrijk. Vanaf de revisie tot deze brand heb ik ongeveer 4000km gereden met het nieuwe motorblok. Het wegslepen van mijn busje heeft erg veel geld gekost en aangezien Fencor mij verteld had dat ik twee jaar garantie op t motorblok had, leek het mij niet meer dan redelijk de kosten voor reparatie in de Franse garage bij Fencor in rekening te brengen, alle andere kosten zou ikzelf dragen. Wat blijkt: ineens geen garantie, geen tegemoetkoming, helemaal niets. Ik kreeg te horen dat ik alles zelf moest betalen en dat ik alleen garantie op de draaiende delen van de motor kreeg. Ik heb dus bijna EUR 6000,- betaald, vervolgens na 4000km problemen gekregen en Fencor laat mij in mijn hemd staan. Bovendien is na deze reparatie ook het probleem verholpen om mijn motor aan de gang te houden, ik hoef nu geen gas meer te geven. Ik zie een verband met de brandstofpomp en denk dat deze nooit goed heeft gewerkt.
Daarnaast heb ik al 9 maanden een slotje in bestelling staan en nog niet geleverd gekregen en is er 1,5 maand geleden een packing van mijn versnellingsbak vervangen voor EUR 645,- welke ook alweer lekt! Op mijn vraag of ik de bestelling van het slotje kan cancellen en mijn geld terug kan krijgen heb ik nu naar 2 weken ook nog steeds geen antwoord.
Ik kan iedereen afraden naar deze garage te gaan! Vriendelijk als je komt en betaald en als er vervolgens problemen ontstaan geven ze niet thuis!
Geplaatst door op 22 sep. 2016 13:25

Review dit bedrijf!

2 reviews
. (1 positiefen1 negatief