vergelijk, kies en maak een afspraak

2 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Een aantal weken geleden heb ik met autobedrijf Gert van den Berg, gevestigd in Ermelo een afspraak gemaakt om nieuwe spatlappen voor mijn auto te monteren en de voor- en achterwielen te verwisselen.

Een uur voor de afspraak belt Gert van den Berg de afspraak af omdat hij het te druk heeft en ik geen klant ben voor onderhoud, maar alleen klant voor montage van zaken en andere werkzaamheden aan mijn auto, zoals nieuwe banden, remolie verversen en remmenonderhoud. Dat gaat hij dus niet doen.
Ik was van plan om in het voorjaar ook klant te worden voor onderhoud aan mijn auto, maar daar geloofde hij niets van omdat ik dat eerder beweerd zou hebben, hetgeen niet het geval was. Auto onderhoud heb ik deels altijd zelf uitgevoerd, maar kan dit nu om gezondheidsredenen niet meer doen.
Hij beweerde ook geen nieuwe klanten meer aan te nemen, waarvan ik beweer dat ik dit niet geloof. Er zal altijd wel een klant vertrekken i.v.m. verhuizing of overlijden of anderszins.
Voor mij hoeft dit bedrijf niet meer. Inmiddels heb ik een ander garagebedrijf gevonden die met alle plezier de genoemde werkzaamheden zal uitvoeren en mij graag als klant verwelkomt voor onderhoud.
Jammer dat ik vrij moest nemen van mijn werk voor voornoemde afspraak die niet doorging. Kennelijk hebben zij hun planning niet goed op orde, anders bel je iemand niet een uur van te voren af voor een afspraak in de middag. Mij niet meer gezien bij dit bedrijf. Zo ga je niet met je klanten om.
Geplaatst door op 29 dec. 2023 12:39
5 5
Erg fijne garage waar ze nog echt aandacht en tijd voor de klant hebben.
Onze auto's zijn er in onderhoud en worden naar volle tevredenheid afgeleverd na elke beurt.
Geplaatst door op 13 aug. 2015 9:07

Review dit bedrijf!

2 reviews
. (1 positiefen1 negatief