vergelijk, kies en maak een afspraak

2 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Tijdens APK bleek er onderhoud nodig aan remmen achter en reparatie / vervanging (vrijloop) dynamo. Na overleg werden werkzaamheden meteen uitgevoerd en na een telefoontje va Rens stond de Tiguan er weer tip top bij!!
Zeer correcte behandeling en afhandeling geheel volgens afspraak!!
Geplaatst door op 27 apr. 2020 17:40
Reactie van autobedrijf: Beste heer Heuvel, Dank je wel voor deze wel zeer mooie reactie. Een tevreden klant staat bij ons hoog in het vaandel. Met vriendelijke groet, Team Autobedrijf Heuvel.
2 van de 2
Na de auto van mijn vrouw in eerste instantie bij een grote keten te hebben laten keuren was deze afgekeurd. Ik ben zelf handig en heb de onderdelen (midden- en einddemper + fusee stofhoezen) zelf vervangen. vervolgens een nieuwe afspraak bij dezelfde keten voor herkeuring. Wordt er 's ochtends om 08:00 afgebeld: de keurmeester was ziek. Vervolgens rondgekeken en bij Heuvel terecht gekomen. Ik kon er snel terecht. Bij keuring bleek dat men bij de grote keten 'voor het gemak' maar even een defect aan de remleidingen over het hoofd hadden gezien, die absoluut als afkeur golden.
E.e.a. is bij Heuvel erg netjes en tegen een zeer scherpe prijs gerepareerd met nu een wèl veilige auto om vrouw en kinderen mee te vervoeren. Heuvel heeft er een vaste klant bij.

Geplaatst door op 2 nov. 2016 15:20
Reactie van autobedrijf: Dank je wel voor deze mooie reactie. Veiligheid en vertrouwd. Daar doen we het voor. Een tevreden klant staat bij ons hoog in het vaandel. Team Autobedrijf Heuvel

Review dit bedrijf!

2 reviews
. (2 positiefen0 negatief