vergelijk, kies en maak een afspraak
Autobedrijf Heuvel

Autobedrijf Heuvel - Hengelo (Ov)

5 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
We zijn met een lekke band aan komen rijden en binnen 5 minuten is er een prop ingeschoten ons een kop koffie aangeboden en konden we met een gerepareerde band weer op weg. Top service .
Kosten €0.00 top service.
Geplaatst door op 16 sep. 2022 11:11
Reactie van autobedrijf: Dank je wel voor deze mooi reactie. Een tevreden klant staat bij ons hoog in het vaandel. Team Autobedrijf Heuvel.
5 5
Een topgarage met zeer vakkundige mensen! Iedereen is altijd ontzettend vriendelijk en denken altijd met je mee. Ik ga nooit meer ergens anders heen, dikke aanrader!
Geplaatst door op 20 dec. 2021 16:50
Reactie van autobedrijf: Lisanne, dank je wel. Jouw auto: onze passie.
5 5
Ik heb een klassieke Audi en een Ford. Beide auto's zijn hier al jaren in onderhoud. Fantastisch dat er nog bedrijven bestaan die meedenken met de klant. No-nonsense, staan altijd voor je klaar. En per auto weten ze precies wat ik van ze verwacht. Chapeau
Geplaatst door op 9 apr. 2021 11:38
Reactie van autobedrijf: Dank je wel voor je mooie beoordeling. Uw auto: onze passie. Met vriendelijke groet, Team Autobedrijf Heuvel
5 5
Tijdens APK bleek er onderhoud nodig aan remmen achter en reparatie / vervanging (vrijloop) dynamo. Na overleg werden werkzaamheden meteen uitgevoerd en na een telefoontje va Rens stond de Tiguan er weer tip top bij!!
Zeer correcte behandeling en afhandeling geheel volgens afspraak!!
Geplaatst door op 27 apr. 2020 15:40
Reactie van autobedrijf: Beste heer Heuvel, Dank je wel voor deze wel zeer mooie reactie. Een tevreden klant staat bij ons hoog in het vaandel. Met vriendelijke groet, Team Autobedrijf Heuvel.
5 5
Na de auto van mijn vrouw in eerste instantie bij een grote keten te hebben laten keuren was deze afgekeurd. Ik ben zelf handig en heb de onderdelen (midden- en einddemper + fusee stofhoezen) zelf vervangen. vervolgens een nieuwe afspraak bij dezelfde keten voor herkeuring. Wordt er 's ochtends om 08:00 afgebeld: de keurmeester was ziek. Vervolgens rondgekeken en bij Heuvel terecht gekomen. Ik kon er snel terecht. Bij keuring bleek dat men bij de grote keten 'voor het gemak' maar even een defect aan de remleidingen over het hoofd hadden gezien, die absoluut als afkeur golden.
E.e.a. is bij Heuvel erg netjes en tegen een zeer scherpe prijs gerepareerd met nu een wèl veilige auto om vrouw en kinderen mee te vervoeren. Heuvel heeft er een vaste klant bij.

Geplaatst door op 2 nov. 2016 14:20
Reactie van autobedrijf: Dank je wel voor deze mooie reactie. Veiligheid en vertrouwd. Daar doen we het voor. Een tevreden klant staat bij ons hoog in het vaandel. Team Autobedrijf Heuvel

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 5 reviews
. (5 positiefen0 negatief