vergelijk, kies en maak een afspraak

2 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Beste Mensen,


Mijn advies zoek een ander bedrijf zoals: SCHEAPKENS MOBILITEIT SINDS 1979 (KLIMMENDERSTRAAT 110, KLIMMEN) om een auto te kopen.

Bij Auto Nelissen gewoon NIET doen!!!, is er iets mis dan doen ze of hun neus bloed. Je word gewoon naar de mond gesproken zolang ze maar betaald krijgen, maar achteraf blijken ze helemaal niet fatsoenlijk te hebben gedaan wat er zou moeten gebeuren ze nemen ook geen verantwoordelijkheid voor eigen gemaakte fouten, tot mijn grote teleurstelling. ik had vertrouwen in dit bedrijf, maar ben er met open ogen ingetuint. Dit betreft de aankoop en het onderhoud van de bij Jos Nelissen gekochte auto.

Gelukkig bij SCHEAPKENS fantastisch geholpen, naar dat bedrijf blijf ik voortaan gaan. daar word je geholpen zoals het hoort.

reviews van 1 en 2 sterren worden niet weergeven op google dan wel verwijderd, vandaar dat ik hem met 5 sterren heb geplaatst, maar niet eens 1 ster had willen geven.
Pas op met dit bedrijf!!
Geplaatst door op 3 mei 2022 12:49
5 5
Ik heb een Volvo s 80 gekocht op basis van goed vertrouwen.
Op duidelijke vragen van mij over de auto werd mij gegarandeerd dat de auto goed zou zijn. Transport geregeld, hetgeen 2 weken langer duurde terwijl direct betaalt was .De auto liep slecht, de geur van slechte verbranding omringde de Volvo.3 dringende foutmeldingen!!! Aan de computer gehad ,computer laat geen pc toe ! Contact met Jos nelissen. heeft als enig resultaat dat ik als koper te goeder trouw nog bedreigd word ook ! Op mijn voorstel op een geringe coulance regeling werd ik nogmaals bedreig en ik zou me moeten schamen !!!.......nee Geen vertrouwen weer van mij. oppassen streng geboden .ik kies een betrouwbaar adres volgende keer.
Geplaatst door op 13 jan. 2014 9:47

Review dit bedrijf!

2 reviews
. (0 positiefen2 negatief