vergelijk, kies en maak een afspraak

2 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
De garantie en service die Autobedrijf K. Koch biedt stijgen ver uit boven hetgeen de BOVAG-garantie biedt. Bij dit autobedrijf is de garantie ook echt all-in... en dat was te merken nadat we er in 2014 een Citroën Grand C4 Picasso (2007) gekocht hadden. Enkele euvels na de aankoop werden soepel verholpen; ook werden de wielen voor niks vervangen (zomer => winter). Maar de echte service bleek toen nog te moeten komen: een snerpend geluid in de auto boven 120 km/h (lijkend op het geluid van een fiets waarvan de goedkope handremmen aangetrokken zijn en je tegelijkertijd doortrapt) bleek maar niet vindbaar te zijn. Wekenlang heeft dhr. Koch onze Picasso onder de hoede genomen, om er zelfs in zijn vrije tijd en 's avonds laat achter te proberen te komen waar dit nu vandaan kwam! De leenauto kostte ons al die tijd niets (afgezien van de brandstof uiteraard) en dhr. Koch regelde later zelfs een leenauto op LPG omdat onze Picasso daarvan voorzien was... Een zelfgemaakte afdekplaat werd tijdelijk onder de auto geplaatst om te controleren of de fluittoon daarvan afkomstig was! Uiteindelijk bleek dit geluid veroorzaakt te worden door een verkeerd vervangen voorruit... Hoewel CarGlass formeel geen garantie meer geeft na verkoop van de auto, is deze voorruit door CarGlass geheel gratis vervangen! Dat scheelde even een honderdje of 8...
De vorm van service zoals geboden door Autobedrijf K. Koch hebben wij nog nooit meegemaakt. Helemaal passend bij de persoon: sympathiek, no-nonsense, geïnteresseerd en menselijk. Bij een evt. nieuwe gelegenheid doen wij graag weer zaken met dhr. Koch. Zoals op zijn website aangegeven bestaan er wellicht auto's met een iets lagere internetprijs... maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd door al het overige! Met recht een echte aanrader dit bedrijf!
Geplaatst door op 29 dec. 2017 10:00
5 5
Tweedehands auto gekocht, K.Koch vertelde de halve waarheid van de historie en onderhoud van de auto. Bij aanspraak op garantie en slecht uitgevoerde onderhoudsbeurt gaf de heer K.Koch niet thuis. Weigerde het vervangen van onderdelen zoals een meer dan 10 jaar oude distributieriem (die volgens de norm) vervangen had moeten worden, evenzeer voor bougies, verdelerkap,en roter in slechte staat. Middels een brief gaf de garage te kennen niet meer de ,coulance,(hoezo coulance, gewoon garantie)toe te passen. Onbetrouwbaar bedrijf..
Geplaatst door op 27 sep. 2014 17:32

Review dit bedrijf!

2 reviews
. (1 positiefen1 negatief