vergelijk, kies en maak een afspraak

5 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Keurig bedrijf, zeker de moeite waard om eens te bezoeken voor een mooie occasion. Zelf hier een mooie Kia gekocht en ik ben nog steeds super tevreden. Laatst moest ik voor onderhoud en werd ik netjes gebeld wanneer de auto weer piekfijn in orde voor mij klaar stond. Ik kon er ook op wachten overigens. Samengevat: een dikke 10!
Geplaatst door op 1 feb. 2024 8:33
5 5
Zeer asociale eigenaar die privé kwesties zakelijk uitschreeuwt en je de zaak uitgooit.
Zeer agressieve eigenaar blijkt als het gaat om privé issues. Zielige vertoning en niet aan te raden om hier een auto te kopen.
Geplaatst door op 25 okt. 2023 17:12
5 5
Wachttijd voor onderhoud: minimaal 6 weken. Ook toen onze airco stuk ging van de zomer, 6 weken in de bloedhitte gezeten zonder airco! Wat een slechte service!
Ook hadden ze tijdens een beurt “preventief” onze banden gewisseld van voor naar achter, toen maakte de auto opeens heel veel herrie. Moesten we de (nog prima) achterbanden vervangen omdat ze “gecupt” zijn doordat ze voor hadden gezeten. Hoppa, 300 euro armer!
Van ellende dus maar naar een andere dealer gegaan, daar hoorden we dat ze bij Kleverlaan in de boordcomputer van onze e-Niro hebben ingesteld dat onze auto iedere 15.000km een beurt nodig heeft, terwijl dat volgens Kia 30.000km moet zijn, zijn we dus al 4x geweest terwijl dit maar 2x had gehoeven! Dus 2x teveel betaald!
Geplaatst door op 4 okt. 2022 2:20
5 5
Vorige week zaterdag net nog voor Erik-Jan zijn vakantie hier onze nieuwe KIA Sportage besteld .
Ben netjes te woord gestaan.
Als deze adviseur een aanzicht is voor het hele bedrijf dan zit het met de rest ook wel goed.
Voor ons is het nu even afwachten wanneer die er is....

Geplaatst door op 16 mei 2015 11:26
5 5
Wij worden altijd deskundig en prettig geholpen, wij hebben vertrouwen in deze garage en rijden graag vanuit Leiden naar Noordwijkerhout voor de onderhoudsbeurten.
Geplaatst door op 23 jul. 2013 19:22

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 5 reviews
. (3 positiefen2 negatief