vergelijk, kies en maak een afspraak

4 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Mijn Mazda 6 startte ineens niet meer. Dus moest ik donderdagochtend 15 juli een nieuwe accu in mijn Mazda 6 plaatsen. Daarna liep mijn Mazda niet meer goed stationair en sloeg steeds af. Het was 1 dag voor mijn (auto)vakantie naar Frankrijk. Ik reed naar de mij bekende Mazda dealer Kooij. De receptionist herkende de storing. Doordat de auto van de stroom af was geweest, was de boordcomputer ontregeld. Een kwestie van resetten (20 minuten werk). Ik vertelde de volgende dag op vakantie te moeten. Het antwoord was “geen tijd, kom volgende week maar terug”. Gelukkig heeft Mulder Mazda in Barendrecht mij diezelfde middag nog uit de brand geholpen. 20 minuten later was de computer gereset.
Bij Mazda Kooij werd in resoluut het bos in gestuurd. Bij Mulder Mazda ben ik geweldig geholpen. Mulder Mazda zegt “een Mazda klant met een probleem wordt door ons nooit weggestuurd.
Ik woon in Oud-Beijerland, maar ik rij voortaan liever naar Mulder Mazda in Barendrecht, dan naar Kooij in mijn eigen dorp.
Geplaatst door op 13 aug. 2021 13:07
5 5
Slechte service, niet deskundig. Komen afspraken niet na. Afrader!
Geplaatst door op 24 mrt. 2020 14:01
5 5
Beste heer Jansen,

Wij betreuren het dat u naar uw zeggen onaardig geholpen bent bij ons bedrijf. Neemt u contact met ons op zodat wij dit voor u op kunnen lossen.

Met vriendelijke groet,

M. van Geene / Autobedrijf Kooy
Geplaatst door op 26 okt. 2011 8:40
5 5
onaardige verkoper, geen service, duur
Geplaatst door op 11 okt. 2011 8:45

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 4 reviews
. (1 positiefen3 negatief