vergelijk, kies en maak een afspraak

1 review geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Zeer teleurgesteld door Willen Jan van het auto bedrijf Gerritsen. Wij hebben vorige week Opel Corsa L-486-NK bekeken en een proefrit gemaakt. Na de proefrit en betere inspectie bleek er het een en ander mis:
Water druppels en haarscheurtjes in beide koplampen.
Rechts voor spiegel knipperlicht was kapot
Deuk en lakschade portier bestuurderszijde
Banden voor hadden geen profiel meer.
Hoedenplankdopjes ontbraken.

We hebben op papier een afstemming met elkaar gemaakt m.b.t. de reparatie van het knipperlicht en de lakschade, de voorbanden zouden vervangen worden door een paar gebruikte die ze hadden liggen en de koplampen viel de verkoper ook wel op dat er iets mis was. Daar zouden ze ook naar kijkem wat er mis was en later volgende week contact met ons opnemen.

Afijn, halverwege de week krijg ik telefoon van de verkoper. "Ja bijna alles is klaar maar die koplampen blijven zoals ze zijn. We hebben van een bevriende opel dealer te horen gekregen dat er een "bepaald percentage" vocht in een koplamp mag zitten.we hebben kleine gaatjes aan de binnenzijde van de behuizing geboord. En als je het niks vind, dan verkoop ik hem liever niet aan jou want ik heb geen zin dat je elke week op de stoep staat. Ik was even van mijn stuk en gaf aan dat ik hier even over moest overleggen thuis en kort overna wilde denken. Ook gaf ik aan dat ik wederhoor ging plegen bij onafhankelijke merkdealers. Ja dat is goed, afgesproken gaf verkoper aan.

Na wederhoor te hebben gepleegd kwam ik er snel achter dat zware condens en druppelvorming gevaar kan opleveren en dat een auto zo niet door de APK-keuring komt. Een nieuwe set incl. Montage en BTW kost bij merkdealers al snel tussen de 1245,- en 1895 euro.

Ik belde gisteren de verkoper weer op om het over bovenstaande te hebben. Zijn reactie: ja uh, mijn broer heb 'm verkocht. Wat een onprofessionele gang van zaken. Kon zich opeens niets meer heugen van wat wij op papier hadden staan of onze mondelinge afspraken. Zeer teleurgesteld in dit onprofessionele bedrijf dat al jaren auto's verhandeld. Zou de aankopers van de opel corsa L-486-XG nog eens extra laten kijken naar de koplampen voordat u een kat in de zak koopt.
Geplaatst door op 13 jan. 2024 8:55

Review dit bedrijf!

1 review
. (0 positiefen1 negatief