vergelijk, kies en maak een afspraak
Autobedrijf Lex Joon

Autobedrijf Lex Joon - Zaandam

20 reviews geplaatst waarvan 2 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

1 van de 2
Het contact met het bedrijf is moeizaam en de van te voren afgesproken prijs voor reparatie plus grote beurt, wordt zomaar veranderd.
Geplaatst door op 18 jun. 2014 21:02
1 van de 2
Eerste keer APK bij Lex Joon. Auto geinspecteerd en afgesproken welke gebreken verholpen moesten worden om APK goed af te ronden. Prijs en tijdsduur afgesproken. Zowel tijd en reparatiekosten lagen verweg van wat afgesproken was.
i.p.v. 1,5 uur 3,5 uur voor een reperatie. Niet eens een woord van verontschuldiging. APK klaar maar niet voor herhaling vatbaar!
Geplaatst door op 18 aug. 2013 20:30
1 van de 2
De eigenaar is een vriendelijke heer, behulpzaam, welwillend en zorgt graag dat de klant tevreden is. Het contact was goed en prettig. Koffie staat inderdaad klaar en men heeft tijd voor de klant. Verschillende reparaties laten uitvoeren maar heb er verder geen vertrouwen in.
Geplaatst door op 17 mei 2013 2:13
Reactie van autobedrijf: Beste A.Anoniem, allereerst willen wij U bedanken voor de positieve punten die U bij Uw beoordeling heeft achter gelaten. Wij gaan altijd voor een 100% positieve score, wij zijn trots op ons werk en wij willen alleen maar tevreden klanten de deur uit zien gaan. U heeft anoniem gereageerd wat het voor mij moeilijk maakt contact met U te maken en de eventuele problemen die er spelen op te lossen. Bij deze het verzoek contact met ons op te nemen zodat wij de kans krijgen Uw vertrouwen terug te winnen. Met vriendelijke groet, Lex Joon.
2 van de 2
Super service, en een eerlijke prijs.
Al jaren lang laat ik hier mijn APK vernieuwen,en al mijn onderhoud en aanpassingen doen.
Ook voor exclusieve auto's "the place to be"
Geplaatst door op 3 apr. 2013 12:05
2 van de 2
Altijd gelijk en goed geholpen, waar ik ook mee kwam.
Nooit te veel betaald, heerlijke open garage.
Geplaatst door op 18 feb. 2013 17:12
2 van de 2
goede ontvangst, fijne service, veel vakkennis aanwezig.
Geplaatst door op 4 feb. 2013 21:02
2 van de 2
Echt super goed geholpen met de juiste info en uitgevoerde werk tegen een goede prijs!!
Gr Willem
Geplaatst door op 15 dec. 2012 11:37
2 van de 2
Vriendelijk en volgens afspraak goed en vakkundig werk geleverd.
Zeer tevreden klant.
Geplaatst door op 5 okt. 2012 23:08
2 van de 2
een bovenste beste garage!!!
Geplaatst door op 28 sep. 2012 14:30
2 van de 2
kom hier al jaren voor de APK en een enkele keer voor reparatie als het niet uitkomt om het zelf te doen (ex monteur)
Mensen zijn ter zake kundig en rekenen met de klant mee in plaats van met de eigen kassa. Waar elders vind je dat nog?
Geplaatst door op 26 sep. 2012 21:30

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 20 reviews
. (17 positiefen3 negatief

< 1 2 >