vergelijk, kies en maak een afspraak
Autobedrijf P. Troost & Zn

Autobedrijf P. Troost & Zn - Rotterdam

38 reviews geplaatst waarvan 3 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Ik had reeds veel goede verhalen gehoord in de regio over Autobedrijf Troost en zo ben ik ook met hun in aanraking gekomen. Ik heb de vestigingen in Hellevoetsluis en Rotterdam bezocht en in Rotterdam mijn droomauto gevonden. Ik ben er uiterst professioneel en vriendelijk geholpen en zal iedereen dit warme familiebedrijf aanraden. Mijn volgende aankoop gaat ook zeker weer hier plaatsvinden. Dikke 10
Geplaatst door op 9 apr. 2020 15:05
2 van de 2
Had al vele goede verhalen gehoord in de regio over Autobedrijf Troost en zo met hun in contact gekomen. Ik ben op de vestiging in Rotterdam geweest waar ik uiterst professioneel en vriendelijk ben geholpen aan een beauty van een auto. Zal zeker de volgende keer terug komen voor de volgende aanschaf en iedereen dit bedrijf aanraden.
Geplaatst door op 9 apr. 2020 14:59
1 van de 2
Totaal onbetrouwbaar en hebben mij misleid als klant bij aankoop van een auto door belangrijke negatieve informatie over de auto achter te houden, en dan verhalen daarover te verzinnen als ze betrapt worden. Wees gewaarschuwd: nooit bij Troost een auto kopen!
Geplaatst door op 2 feb. 2020 3:51
2 van de 2
Twee jaar gelden overgestapt na een vervelende ervaring met mijn Kia dealer in Schiedam naar Troost is Spijkenisse. Nu zeer tevreden! Vanochtend even langsgereden met een kapot lampje zonder te wachten en afspraak even tussendoor dat noem ik klantvriendelijkheid.
Geplaatst door op 6 nov. 2018 17:49
2 van de 2
voor 29.95 weer de weg op en gratis een lampje vervangen!
Geplaatst door op 6 nov. 2018 11:32
2 van de 2
Trekhaak zeer vakkundig gemonteerd onder mijn net aangeschafte occasion waardoor ik op vakantie kon met onze schitterende auto.
Geplaatst door op 31 okt. 2018 10:42
2 van de 2
vriendelijk & professioneel.
Geplaatst door op 30 okt. 2018 17:15
2 van de 2
Was opzoek naar een auto ivm mijn nieuwe baan. Kwam via via terecht bij Troost in Rotterdam en werd heel vriendelijk geholpen. Uit eindelijk een Citroen C1 gekocht een pré was een snelle aflevering omdat ik hem al een week later nodig had. Na drie dagen werd ik gebeld dat deze klaar stond super geregeld dus. Nu rij ik al enkele weken in mijn Citroen hij bevalt super nogmaals bedankt!
Geplaatst door op 30 okt. 2018 15:31
1 van de 2
Ik ben vandaag geschrokken toen ik getuige was van een gênante opmerking opmerking van de heer de Best, hij deed zijn naam geen eer aan. Buiten kwamen twee oudere mensen aanlopen die, bleek, achteraf, hun nieuwe auto kwamen halen. De heer de Best liet zich uit met een opmerking : oh nee daar heb je hen ook nog”. Toen ze binnenkwamen gaf hij hen een hand en zei. Goedemorgen. Welkom. Misschien kan de “heer” de Best dergelijke opmerkingen als eerst bedoelde beter niet meer maken als er een klantcontact de zaak, of beter helemaal niet. Ik vind sowieso dat de vriendelijkheid te wensen overlaat.
Geplaatst door op 12 okt. 2018 14:11
1 van de 2
Golf gekocht van 18jaar voor 3000,- dan verwacht je dat alles goed is het begon dezelfde dag met een kapotte startmotor (bandix) bleef hangen was niet bij de eerste x starten maar soms gebeurt het het na 2maanden remschijven en blokken versleten rubbers van de ophangen totaal weg gevreten ga zo maar door weet waar je aan begint bij die gasten onder de 4500 is geen garantie
Geplaatst door op 4 okt. 2018 14:23

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 38 reviews
. (32 positiefen6 negatief

< 1 2 3 4 >