vergelijk, kies en maak een afspraak
Autobedrijf P. Troost & Zn

Autobedrijf P. Troost & Zn - Rotterdam

35 reviews geplaatst waarvan 3 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Twee jaar gelden overgestapt na een vervelende ervaring met mijn Kia dealer in Schiedam naar Troost is Spijkenisse. Nu zeer tevreden! Vanochtend even langsgereden met een kapot lampje zonder te wachten en afspraak even tussendoor dat noem ik klantvriendelijkheid.
Geplaatst door op 6 nov. 2018 18:49
2 van de 2
voor 29.95 weer de weg op en gratis een lampje vervangen!
Geplaatst door op 6 nov. 2018 12:32
2 van de 2
Trekhaak zeer vakkundig gemonteerd onder mijn net aangeschafte occasion waardoor ik op vakantie kon met onze schitterende auto.
Geplaatst door op 31 okt. 2018 11:42
2 van de 2
vriendelijk & professioneel.
Geplaatst door op 30 okt. 2018 18:15
2 van de 2
Was opzoek naar een auto ivm mijn nieuwe baan. Kwam via via terecht bij Troost in Rotterdam en werd heel vriendelijk geholpen. Uit eindelijk een Citroen C1 gekocht een pré was een snelle aflevering omdat ik hem al een week later nodig had. Na drie dagen werd ik gebeld dat deze klaar stond super geregeld dus. Nu rij ik al enkele weken in mijn Citroen hij bevalt super nogmaals bedankt!
Geplaatst door op 30 okt. 2018 16:31
1 van de 2
Ik ben vandaag geschrokken toen ik getuige was van een gênante opmerking opmerking van de heer de Best, hij deed zijn naam geen eer aan. Buiten kwamen twee oudere mensen aanlopen die, bleek, achteraf, hun nieuwe auto kwamen halen. De heer de Best liet zich uit met een opmerking : oh nee daar heb je hen ook nog”. Toen ze binnenkwamen gaf hij hen een hand en zei. Goedemorgen. Welkom. Misschien kan de “heer” de Best dergelijke opmerkingen als eerst bedoelde beter niet meer maken als er een klantcontact de zaak, of beter helemaal niet. Ik vind sowieso dat de vriendelijkheid te wensen overlaat.
Geplaatst door op 12 okt. 2018 16:11
1 van de 2
Golf gekocht van 18jaar voor 3000,- dan verwacht je dat alles goed is het begon dezelfde dag met een kapotte startmotor (bandix) bleef hangen was niet bij de eerste x starten maar soms gebeurt het het na 2maanden remschijven en blokken versleten rubbers van de ophangen totaal weg gevreten ga zo maar door weet waar je aan begint bij die gasten onder de 4500 is geen garantie
Geplaatst door op 4 okt. 2018 16:23
1 van de 2
boet vergeten vast te zetten van mijn luchtfilter. en bij schade achter onze rug informeren bij mijn verzekering dus als je een auto koopt bij troost sta je gelijk onder curilelen
Geplaatst door op 21 apr. 2018 11:07
1 van de 2
Betreft een review over de vestiging Rotterdam:

Middels de contact mogelijkheid welke bij de geselecteerde occasion die wij uitgezocht hadden gereageerd op een auto. Op deze manier worden de juiste gegevens van de auto meegestuurd, je dient echter zelf op te geven in welke vestiging de auto staat. Aangegeven dat het de vestiging Hellevoetsluis betreft.
Nette mail terug gehad dat de auto nog beschikbaar is maar zou volgens de dealer nu in Rotterdam staan.
Nogmaals aangegeven dat de auto volgens de site in Hellevoetsluis zou moeten staan, nee meneer de auto staat in Rotterdam.
In een volgende mail aangegeven dat als de auto verkocht is dit even laten weten want wij moeten 1 1/2 uur rijden.
Zaterdag 2 september gebeld of de auto nog beschikbaar was omdat deze op de site niet meer te zien was, ja hoor de auto is nog beschikbaar.
Afspraak gemaakt voor maandag 4 september.
Daar aangekomen stond de verkeerde auto klaar en de auto waarom het ging zou in Hellevoetsluis staan maar deze was ondertussen verkocht.
Mooi voor niets naar Rotterdam geweest.
Groet.
W. van Emmerik.
Foto van uw auto
Geplaatst door op 4 sep. 2017 23:05
2 van de 2
Nick wat een vakmanschap heb je weer geleverd , klasse!
Geplaatst door op 24 jun. 2017 14:25

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 35 reviews
. (30 positiefen5 negatief

< 1 2 3 4 >