vergelijk, kies en maak een afspraak
Autobedrijf P. Troost & Zn

Autobedrijf P. Troost & Zn - Rotterdam

41 reviews geplaatst waarvan 3 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Was opzoek naar een auto ivm mijn nieuwe baan. Kwam via via terecht bij Troost in Rotterdam en werd heel vriendelijk geholpen. Uit eindelijk een Citroen C1 gekocht een pré was een snelle aflevering omdat ik hem al een week later nodig had. Na drie dagen werd ik gebeld dat deze klaar stond super geregeld dus. Nu rij ik al enkele weken in mijn Citroen hij bevalt super nogmaals bedankt!
Geplaatst door op 30 okt. 2018 15:31
5 5
Ik ben vandaag geschrokken toen ik getuige was van een gênante opmerking opmerking van de heer de Best, hij deed zijn naam geen eer aan. Buiten kwamen twee oudere mensen aanlopen die, bleek, achteraf, hun nieuwe auto kwamen halen. De heer de Best liet zich uit met een opmerking : oh nee daar heb je hen ook nog”. Toen ze binnenkwamen gaf hij hen een hand en zei. Goedemorgen. Welkom. Misschien kan de “heer” de Best dergelijke opmerkingen als eerst bedoelde beter niet meer maken als er een klantcontact de zaak, of beter helemaal niet. Ik vind sowieso dat de vriendelijkheid te wensen overlaat.
Geplaatst door op 12 okt. 2018 14:11
5 5
Golf gekocht van 18jaar voor 3000,- dan verwacht je dat alles goed is het begon dezelfde dag met een kapotte startmotor (bandix) bleef hangen was niet bij de eerste x starten maar soms gebeurt het het na 2maanden remschijven en blokken versleten rubbers van de ophangen totaal weg gevreten ga zo maar door weet waar je aan begint bij die gasten onder de 4500 is geen garantie
Geplaatst door op 4 okt. 2018 14:23
5 5
boet vergeten vast te zetten van mijn luchtfilter. en bij schade achter onze rug informeren bij mijn verzekering dus als je een auto koopt bij troost sta je gelijk onder curilelen
Geplaatst door op 21 apr. 2018 9:07
5 5
Betreft een review over de vestiging Rotterdam:

Middels de contact mogelijkheid welke bij de geselecteerde occasion die wij uitgezocht hadden gereageerd op een auto. Op deze manier worden de juiste gegevens van de auto meegestuurd, je dient echter zelf op te geven in welke vestiging de auto staat. Aangegeven dat het de vestiging Hellevoetsluis betreft.
Nette mail terug gehad dat de auto nog beschikbaar is maar zou volgens de dealer nu in Rotterdam staan.
Nogmaals aangegeven dat de auto volgens de site in Hellevoetsluis zou moeten staan, nee meneer de auto staat in Rotterdam.
In een volgende mail aangegeven dat als de auto verkocht is dit even laten weten want wij moeten 1 1/2 uur rijden.
Zaterdag 2 september gebeld of de auto nog beschikbaar was omdat deze op de site niet meer te zien was, ja hoor de auto is nog beschikbaar.
Afspraak gemaakt voor maandag 4 september.
Daar aangekomen stond de verkeerde auto klaar en de auto waarom het ging zou in Hellevoetsluis staan maar deze was ondertussen verkocht.
Mooi voor niets naar Rotterdam geweest.
Groet.
W. van Emmerik.
Foto van uw auto
Geplaatst door op 4 sep. 2017 21:05
5 5
Nick wat een vakmanschap heb je weer geleverd , klasse!
Geplaatst door op 24 jun. 2017 12:25
5 5
Inmiddels op de nieuwe locatie in Rotterdam aan de Giessenweg ook zeer vakkundig geholpen door Nick, een grote pluim .
Geplaatst door op 24 jun. 2017 11:06
5 5
10-11donderdag in garage schiedam geweest. verkoper was aanwezig.was druk aan bellen,dat kan.telefoon gesprek afgelopen en gelijk een nieuw gesprek.niet even zeggen neem een kop koffie ik kom zo bij u.verkoper ging naar zijn kantoor achterover zitten bellen.ik werd volledig genegeerd.ben na 10 minuten weggegaan,hoe breek ik een bedrijf af? mvg j.m. de meij
Geplaatst door op 10 nov. 2016 10:29
5 5
Na een flinke schade gereden te hebben aan onze Kia Sorento en niet helemaal wetende hoe ik dit moest regelen alles keurig uit handen genomen door Troost , al het papierwerk en het verzekeringswerk tot in de puntjes goed geregeld. Ook gelijk groot onderhoud uit laten voeren. Alles gewoon meer dan prima!
Geplaatst door op 4 nov. 2016 14:24
5 5
Op 3-11 hier geweest voor een onderhoudsbeurt en een APK keuring voor mijn Daihatsu. Vooraf werd er verteld wat ze gingen doen aan de auto en bij eventueel meerwerk zou er vooraf contact opgenomen worden. Bleek dat mijn trouwe auto niet zonder slag of stoot door de keuring heen zou komen, hier werd ik netjes vooraf over gebeld en werden er een paar oplossingen aangedragen. Fijn is dat deze garage meedenkt met de klant en niet meteen voor het duurste onderdeel gaat, zo bleken de koplampen te dof om gekeurd te worden en in plaats van deze te vervangen zijn deze door de garage helemaal gereinigd.
Mij zien ze hier zeker weer terug, gewoon goede service en meedenken in oplossingen.
P. de Jong
Geplaatst door op 22 okt. 2016 11:19

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 41 reviews
. (35 positiefen6 negatief

< 1 2 3 4 >