vergelijk, kies en maak een afspraak

3 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
ik ben al jaren klant bij autobedrijf sanders en ben zeer tevreden over het onderhoud van mijn bedrijfsbus .
altijd eerlijk en goede afspraken over de dingen die moeten gebeuren, en dit ben ik gewend van Frank en Jefrie.
gewoon lekker zo door gaan,
vriendelijke groet klaas mulder
Geplaatst door op 28 nov. 2023 19:15
5 5
Snel geholpen. Vooraf goed inzicht in de kosten.
Geplaatst door op 27 nov. 2023 9:53
5 5
Auto bedrijfs Sanders het personeel zijn nette mensen zeker FRANK monteur bij het bedrijf, echter de eigenaar JEFFERY. SANDERS IS EEN KOOPMAN KAK DIE ZIJN AFSPRAKEN NIET NAKOMT , LIEGT ALLES AAN ELKAAR OM MAAR ONDER ZIJN GEMAAKTE AFSPRAKEN OF OVEREENKOMSTEN UIT TE KOMEN BELT NIET TERUG ALS JE HEBT GEBELD IK BEGRIJP NU OOK WEL WAAROM.
Wij hadden een leuke Mercedes 230 e op marktplaats gevonden, gebeld en we konden lang komen was voor ons niet in de beurt maar op de foto,s zag hij er goed uit.
Auto bekeken en een MONDELINGE KOOPOVEREENKOMST GESLOTEN MET JEFFERY SANDERS NOG GEVRAAGD OF WE EEN AANBETALING MOESTEN DOEN maar was niet nodig zij hij heeft ons adres en telefoonnummer opgeschreven zou de auto nog even na kijken omdat de distributie ketting iets te los stond weken duurde het en we belden Elke week het was druk was het antwoordt van JEFFERY SANDERS er zijn nu 5 weken verstreken en ik belde weer omdat ik had gezien dat de auto van de bedrijfs voorraad af was gehaald ik dacht hij zal nu dan wel klaar zijn maar het tegendeel was JEFFERY SANDERS heeft de auto verkocht aan iemand anders terwijl we een mondelinge overeenkomst hadden. JEFFERY SANDERS EIGENAAR VAN AUTOBEDRIJF SANDERS IN MUSSELKANAAL IS VOOR MIJN EEN WAARDELOOS FIGUUR DIE DE BOEL AAN ELKAAR LIEGT EN BEDRIEGD en kan dit aardig volhouden met zijn leugens als je belt heeft hij wel weer een andere leugen dat heb ik zelf evaren JEFFERY SANDERS VERKOOPT AUTO,S ZONDER ZIJN AFSPRAKEN NA TE KOMEN.
Geplaatst door op 11 apr. 2015 16:08

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 3 reviews
. (2 positiefen1 negatief