vergelijk, kies en maak een afspraak
Autobedrijf van de Ven

Autobedrijf van de Ven - Apeldoorn

16 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Halverwege december hebben wij een proefrit mogen maken in een Kia Ceed uit 2009. De ontvangst was vriendelijk en prettig. De informatie die werd gegeven over de auto was eerlijk en oprecht.

Na de proefrit waren wij enthousiast over de auto. Wel merkte wij dat het schakelen wat stroef ging en de koppeling erg snel opkwam. Ook de remvloeistof leek verouderd. Na dit aangegeven te hebben, werd er beloofd dit te laten vervangen nadat er door het bedrijf naar gekeken is. Het bleek (na het kijken door het bedrijf zelf) dat de koppeling versleten was en zoals beloofd, is deze (incl. remvloeistof) vervangen op kosten van het bedrijf. Erg netjes! Ook kregen wij bij de verkoopprijs zomerbanden erbij, gezien deze nog opgeslagen lagen.

Zoals in de voorwaarden staat, zou er een nieuwe APK geleverd worden. Tijdens de APK kwam naar voren dat de rechter stuurkogel vervangen moest worden. Ook dit is keurig opgelost door het bedrijf. Hiernaast was het een voorwaarde dat de auto werd geleverd met een volledig ingevuld onderhoudsboekje, deze hebben we in kunnen zien en het zag er goed uit.

Tijdens het ophalen van de auto was de verkoper ziek, waardoor hij niet meer de auto heeft kunnen poetsen (zoals in het aflever-pakket was aangegeven). Op het moment dat we de nodige gegevens aan het invullen waren om de auto op naam te zetten, heeft de verkoper ter plekke een bon voor de wasstraat gekocht en naar ons gemaild om te compenseren. Top!

Na het ophalen zagen we dat het stuur wat scheef stond. Dit was waarschijnlijk n.a.v. dat de auto niet goed was uitgelijnd nadat de rechter stuurkogel was vervangen tijdens de APK die door een extern bedrijf was uitgevoerd. Dit is binnen de tijd dat we onze oude auto nog hadden opgelost! De auto werd opgehaald en netjes thuisgebracht.

Kort gezegd; een fijn, serieus en goed autobedrijf met vriendelijke service! Geen vraag is teveel, er is vlugge en heldere communicatie en er wordt actief meegedacht met zo nodige oplossingen. Heel erg tevreden!
Geplaatst door op 23 jan. 2024 17:00
5 5
Voor mijn hobby was ik op zoek naar een bestelbus op benzine en zo kwam ik bij van de ven uit. Het eerste contact via marktplaats was vriendelijk en dus besloten om een afspraak te maken om de auto te bekijken. Bij aankomst was de staat van de auto helemaal zoals besproken en zag de bus er goed uit. Daarna een korte proefrit gemaakt en op dezelfde dag nog de deal rondgemaakt en de auto meegenomen. We zijn nu een aantal weken verder en de bus rijdt perfect. De service was goed en de verkoper was vriendelijk en eerlijk. Ik raad van de Ven zeker aan en kom voor een volgende bus of auto graag terug
Geplaatst door op 8 mei 2022 20:49
5 5
Auto van de Ven,
Ik heb een hele leuke Nissan Micra gekocht bij auto van de Ven ja mijn waardering cijfer is een 10. Hoog zul je zeggen maar ze verdienen het ! Ten eerste kreeg ik een inruil prijs voor mijn oude auto die een stuk hoger lag dan elders. De aflevering was optimaal netjes nieuwe apk en olie ververs enz. Op de dag van aflevering was ik mijn 4 cijfer code kwijt geen probleem Van de Ven hielp me overal mee heb je digi geen probleem die kunnen we zo even opvragen, op mijn leeftijd ben je met zulke dingen niet zo handig meer, de hulp was optimaal ook nog over kenteken op naam zetten overal werd ik mee geholpen. Ik ga genieten van m’n micra maar hoop de volgende weer bij hun te kopen. Dikke aanrader dit jonge bedrijf !
Geplaatst door op 28 apr. 2022 16:06
5 5
Eind juli 2021 heb ik een zilvergrijze Toyota Aygo bij dit bedrijf gekocht.
Bij een eerdere bezichtiging werd ik heel prettig te woord gestaan. De sfeer was gemoedelijk en niet opdringerig maar juist eerlijk en oprecht. De eigenaar is rustig en gaf fijn advies en de mogelijkheid om de auto rustig te bekijken. Na een proefrit, had ik per ongeluk mijn telefoon in de auto laten liggen. Hier kwam ik pas later na de bezichtiging achter toen we al weer weg waren. De eigenaar was zo aardig om terug te rijden en de telefoon op een vooraf afgesproken plek neer te leggen. Mijn nieuwe auto rijdt erg prettig!
Geplaatst door op 10 aug. 2021 20:55
5 5
Onderweg naar deze garage om een auto te bezichtigen begaf mijn oude auto het. Geweldig hoe deze mensen meedachten en bereid waren om te helpen. De tweedehandsauto die ik vervolgens bij dit bedrijf kocht rijd maanden later nog steeds als een zonnetje. Een eerlijk bedrijf die zeer netjes omgaat met hun klanten. Ze zetten heel wat stapjes extra voor je!
Geplaatst door op 14 apr. 2021 20:55
5 5
Weekje geleden een tweedehands auto aangeschaft, ik werd ontzettend goed ontvangen en geholpen. Het was allemaal erg menselijk en ik voelde de ruimte om alle vragen te stellen. Voor mij was dat (als nobody in de autowereld) erg fijn!

Ik wens van de Ven al het beste en ik zal ze altijd aanraden!
Geplaatst door op 3 mrt. 2021 22:23
5 5
Mijn vriend en ik hebben een paar maanden geleden bij deze garage een Ford Ka gekocht en we zijn tevreden met hoe alles verlopen is. De auto zag er uit zoals telefonisch beproken en er waren geen gekke dingen op te merken. Na de proefrit hebben we besloten om de auto te kopen mits er een reservesleutel bij zou zitten en de airco gevuld zou worden zodat deze zou werken als we de auto zouden ophalen. Bij het ophalen was de reservesleutel netjes gemaakt en de airco was gevuld. Een paar weken geleden kwamen we er achter dat de airco niet meer koud werd dus weer contact opgenomen en afgesproken de auto in het weekend te brengen. Op een zondag de auto weer opgehaald en de airco werkt sindsdien perfect. Het is een klein bedrijf, maar met prima service!
Geplaatst door op 21 okt. 2020 12:19
5 5
Vorig jaar een Peugeot 107 gekocht bij van de ven dit jaar is hij net weer voor de apk geweest en de auto was in prima staat van onderhoud ben dus heel tevreden over de aankoop
Geplaatst door op 24 jul. 2020 12:52
5 5
Nadat we verschillende auto's hadden bekeken kwamen we bij dit Autobedrijf uit en hebben we een afspraak gemaakt om te gaan kijken naar een Ford Fiësta uit 2008. Eenmaal aangekomen werden we vriendelijk ontvangen en kregen we alle tijd om de auto te bekijken. Vervolgens hebben we een proefrit gemaakt en kregen we duidelijke antwoorden op de vragen die we nog hadden. We kregen ook een eerlijke inruilprijs voor onze eigen auto terug en uiteindelijk hebben we ook ter plekke besloten om niet verder te kijken en voor deze auto te gaan. We rijden nu enkele maanden rond en zijn zeer tevreden over de auto en de service. Meneer van de Ven wekte een rustige en professionele indruk en vanaf het eerste contact was het duidelijk dat hij plezier heeft in zijn werk. Dit alles maakte het kopen van de auto tot een hele prettige ervaring en we zijn heel blij met hoe we geholpen zijn. Voor de volgende auto komen we zeker weten weer terug!
Geplaatst door op 29 jun. 2020 15:59
5 5
Samen met mijn vriendin een Citroën c1 gekocht. Na enkele dagen bleek de airco niet meer te werken. Contact gehad Van de Ven, is helemaal van Apeldoorn naar Zwolle gekomen om het op te lossen. Uiteindelijk airco weer gerepareerd en kosten gesplit ondanks dat er geen sprake was van garantie.. Erg netjes afgehandeld!
Geplaatst door op 19 mei 2020 18:36

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 16 reviews
. (16 positiefen0 negatief

< 1 2 >