vergelijk, kies en maak een afspraak

4 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Binnen ons gezin drie auto's van oud naar redelijk jong. We worden altijd vriendelijk geholpen en er is altijd contact over extra uit te voeren reparaties! Was iedere garage maar zo!!!!!!
Geplaatst door op 1 okt. 2015 8:08
2 van de 2
Uitstekende service. Een aantal keren terug geweest met een technische fout. Telkens geduldig en goed geholpen. Slechts één keer berekend. TOP! Ik kom hier graag terug.
Geplaatst door op 8 jul. 2013 13:31
2 van de 2
Deze garage geeft uitstekende service. Er staat niet voor niets een warme douche op de toonbank. Ik kom er al jaren en heb deze garage als zeer betrouwbaar ervaren. Na het lezen van het andere negatieve commentaar, kan ik er het volgende aan toevoegen. De heer H.van den Bergh denkt altijd met de klant mee. Sommige klanten willen echter het onderste uit de kan. Alleen een APK is geheel iets anders dan een volledige beurt, waarbij ook diverse werkzaamheden en vervanging van onderdelen plaatsvinden. Ik kies voor zekerheid en laat mijn auto altijd een grote beurt geven.
Geplaatst door op 8 jul. 2013 13:21
1 van de 2
Ik liet mijn Dahaitsu Cuore keuren. De garage kwam met het bericht dat het rond de 1300,-- zou gaan kosten incl beurt. Nadat ik zei te twijfelen en zinspeelde op zelf repareren kon de auto door de keuring voor 268,-- maar er zou nog van alles aan moeten gebeuren. Zelf maar de geadviseerde onderdelen besteld (remschijven voor, remblokken, remcylinders achter, remolie, en de spullen voor de grote beurt. Er zou ook nog een gaatje in het chassis zitten. De meeste spullen heb ik terug kunnen brengen, er was ook geen gaatje in het chassis. De remcylinders waren kurkdroog (ze zouden lekken) De remschijven voor waren in prima staat. Ik kreeg sterk de indruk dat deze garage mij aan wilde praten dat het einde nabij was voor mijn auto en dat ik er dan 1 bij hun kon gaan kopen. Ik voel me belazerd en kom nooit meer bij deze garage.
Geplaatst door op 26 mei 2013 19:19

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 4 reviews
. (3 positiefen1 negatief