vergelijk, kies en maak een afspraak
Autobedrijf Vreeswijk

Autobedrijf Vreeswijk - Nieuwegein

55 reviews geplaatst waarvan 1 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Ik ben al meer dan 10 jaar klant bij autobedrijf Vreeswijk.
Altijd tevreden, betrouwbare garage, topkwaliteit, goede service.
Geplaatst door op 14 feb. 2024 17:08
5 5
Top garage! Altijd meedenkend, oplossingsgericht, betrouwbaar en betaalbaar! Kom hier al jaren en kan iedereen aanraden dat ook te doen.... Heb hier in tegenstelling met andere garages nooit het gevoel in de maling te worden genomen of teveel te betalen...Eerlijk en fair!
Geplaatst door op 14 dec. 2023 21:06
5 5
Ik wil beginnen om Autobedrijf Vreeswijk te bedanken voor de geweldig meedenkende manier om mijn onderstaande probleem op te lossen. Grote hulde en waardering mijnerzijds.

Ik was zelf de APK keuring vergeten te plannen. Deze verliep op 2 december 2023. Ik had pas op 29 november 2023 contact met Autobedrijf Vreeswijk. Deze zat eigenlijk qua planning al vol. Ondanks dat ik geen klant was wilde men toch proberen om voor mij de APK alsnog geregeld te krijgen. Men heeft dit voor elkaar gekregen en aan het eind van de dag op 1 december kon ik mijn auto gekeurd en wel ophalen en ook nog een tegen een heel billijke prijs..
Ik kan niet genoeg mijn dank uitspreken voor de menselijke, service gerichte houding van iedereen bij Autobedrijf Vreeswijk.
Ik kom zeker terug en zal Autobedrijf Vreeswijk bij iedereen die het maar wil horen aanbevelen.
Geplaatst door op 2 dec. 2023 7:13
5 5
Alle reparaties in goed overleg, betrouwbaar
Geplaatst door op 2 apr. 2023 1:08
5 5
Zeer tevreden over Autobedrijf Vreeswijk. Kreeg na een 'zomercheck' bij een ander autoservicebedrijf te horen dat de aircopomp van mijn Mitsubishi Colt defect was. En dat kostte nogal wat. Offerte meegekregen. Na wat zoeken op internet bleek het prijsverschil van een zelfde type aircopomp bij een online auto-onderdelenbedrijf wel érg groot. Hmm, twijfel.
Met Autobedrijf Vreeswijk, waar ik eerder al een goeie ervaring mee had, een afspraak gemaakt. Daar bleek dat door een stroef lopende radiator-fan de zekering herhaaldelijk doorsloeg waardoor de airco niet werkte. De aircopomp zélf was dus gewoon in orde..!
Brahim bestelde bij de sloop een andere radiator-fan en ik bespaarde mij daardoor ongelofelijk veel onnodige kosten.
Mijn indruk: ze hebben er lol in om voor de klant een zo goed mogelijke oplossing te vinden! Vandaar mijn uitgebreide review.
PS Ik weet nu waar ik mijn 'zomercheck' laat doen.
Geplaatst door op 15 jan. 2023 10:14
5 5
vandaag einde van de middag gebeld ,voor een lekke band .
konden toch komen .
en wat een service prop erin en band weer geplaats onder de auto .
nou super netjes geholpen .
thanks toppers!!!
Geplaatst door op 14 nov. 2022 18:23
5 5
Eerlijke en prettige service met prettiige minteurs. Aanrader!!
Geplaatst door op 26 sep. 2022 12:13
5 5
Jaren klant bij Brahim, werd tijd voor een review. Ik beveel hem aan mijn omgeving, Brahim is eerlijk, zegt wat er wel en niet gedaan moet worden, zeer kundig monteur, wat de dealer niet kan oplossen, lost hij zeker op. Altijd goed geholpen, ook een nette prijs voor het werk wat hij doet.
Het is dus niet alleen de prijs maar ook de kwaliteit wat hij levert.
Geplaatst door op 25 mrt. 2022 15:57
5 5
Banden op velgen laten zetten en deze vervolgens laten monteren. Prijs-kwaliteit is zeer goed, achteraf nog contact gehad met de eigenaar over de montage: hier is zeer goed op gereageerd, dus de service vond ik ook goed: ik zou u dit bedrijf aanraden.
Geplaatst door op 25 jan. 2022 15:21
5 5
Prima bedrijf.Goede service.
Geplaatst door op 6 nov. 2021 18:09

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 55 reviews
. (54 positiefen1 negatief

< 1 2 3 4 5 6 >