vergelijk, kies en maak een afspraak
Autobedrijf Vreeswijk

Autobedrijf Vreeswijk - Nieuwegein

43 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Snelle wissel van de banden en velgen tegen een lage prijs.
Geplaatst door op 5 mei 2021 17:09
2 van de 2
Op 25-11-2020 bij Brahim geweest i.v.m. airco onderhoud en een kleine reparatie. Gewoon weer, net zoals altijd, prima geholpen voor een nette prijs. Nogmaals: zoekt u een betrouwbare en goed-geprijsde garage met kennis van zaken en klantvriendelijkheid --> ga dan zeker naar dit autobedrijf :-)
Geplaatst door op 27 nov. 2020 2:09
2 van de 2
Fijn bedrijf, snelle service. Makkelijk in de omgang. Redelijk betaalbaar voor een goed resultaat.
Geplaatst door op 16 jul. 2020 15:54
1 van de 2
Nare ervaringen met de bedrijf gehad, teveel om op te noemen.
Geplaatst door op 14 apr. 2020 20:45
Reactie van autobedrijf: Geen idee wie dit is met een inhoudsloze review, Blijkbaar Spam.
2 van de 2
Ik kwam toevallig bij Autobedrijf Vreeswijk vanwege de diagnose van de ANWB van een kapotte thermostaat. Ik woon ook niet in Nieuwegein, dus snelle hulp was welkom, en werd geboden!
Ze hebben niet alleen gezien dat de diagnose niet klopte, maar hebben ook tegen een voordelig aanbod de distributieriem vervangen, wat ook eigenlijk hoog nodig was. Dat op zich was al goed meedenken en snel uitvoeren ook
Het bleek echter dat er het onkoppel mechanisme van de motorkap niet goed was gemonteerd, en dat heeft die dag later wel voor wat problemen gezorgd nadat de ANWB voor een lege accu ons moest helpen.
Deze problemen heeft Autobedrijf Vreeswijk FANTASTISCH opgelost. Ze zijn de auto bij ons komen halen, hebben deze volledig hersteld, zonder extra kosten en deze weer terug gebracht. Ik heb persoonlijk nog nooit zo'n service mogen ervaren van een garage, laat staan andere bedrijven trouwens.
Service met een hoofdletter S !! ik zou ze persoonlijk altijd aanraden aan iemand in de omgeving van Vinkeveen. Meedenken, goeie prijs/kwaliteit, snel, vriendelijk, kundig en uitermate service gericht.
Geplaatst door op 11 mrt. 2020 14:15
2 van de 2
APK keuring + Kleine beurt snel en keurig gedaan ook kleine reparatie tijdens wachten
goed gedaan. Prijs-kwaliteit uitstekend.
Groet Harrie
Geplaatst door op 5 mrt. 2020 15:12
2 van de 2
Ik heb mijn winterbanden onder mijn laten zetten. Kon wachten binnen een half uur geregeld. De monteur wees erop dat wielbouten niet de juiste waren. Dat kan mogelijk overlast geven. Hij heeft ook het adres van het bedrijf, waar ik de wielbouten kon halen, gegeven
Geplaatst door op 23 nov. 2019 20:21
2 van de 2
APK en kleine beurt kon ik op wachte. Goede en snelle service
Geplaatst door op 4 okt. 2019 9:17
2 van de 2
Al enkele jaren mijn vaste adres voor onderhoud aan onze Volvo. Grote beurt + APK en reparatie aan de airco zijn weer prima uitgevoerd door eigenaar Brahim.
Geplaatst door op 11 sep. 2019 17:15
2 van de 2
Ik kom hier al jaren zo ook deze week mijn pas aangekochte auto moest een grote beurt hebben en er waren wat dingen stuk. Ze hebben alles netjes gemaakt en ik kan er volgende week mee op vakantie!

Echt een aanrader deze garage
Geplaatst door op 10 jul. 2019 13:20

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 43 reviews
. (42 positiefen1 negatief

< 1 2 3 4 5 >