vergelijk, kies en maak een afspraak
Autobedrijf Vreeswijk

Autobedrijf Vreeswijk - Nieuwegein

55 reviews geplaatst waarvan 1 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Ik kwam toevallig via de banden site waar ik mijn nieuwe banden had besteld op het adres en naam van autobedrijf Vreeswijk en ik heb vooral naar de beoordelingen gekeken en niet naar de prijs van diverse servicebedrijven.
Dat zat bij dit bedrijf wel goed zag ik en voor hun gekozen om mijn nieuwe banden eronder te laten zetten.
Gelijk gevraagd of zij mijn Opel Crossland X een APK en grote beurt konden geven waarbij alles incl de remolie vervangen werd en dit is super goed gebeurt zover ik kan beoordelen.
Alles werk weer beter dan voor de beurt, mijn remmen werken niet meer als een spons en de motor loopt weer als een zonnetje, en zelfs mijn start/stop systeem die al een half jaar niets meer deed werkte weer als vanouds.
Brahim en zijn monteurs zijn zeer klant vriendelijk gericht en werken nauwkeurig aan je auto, super mannen.
Ik had hem eerst bij een grote banden en beurten fitter gebracht maar hem gauw weg gehaald toen ik werd gebeld dat mijn auto eigenlijk nog maar een wrak op de weg was en er zeer veel moest gebeuren om hem goed te keuren en de beurt te kunnen doen.
Mijn auto is zeer zorgvuldig bereden, nieuw aangekocht en altijd zijn service bij de Opel dealer gehad en nog geen 4 jaar oud en 33000km op de teller heeft staan.
Nou deze kwik fitter kwam op een dikke 1000 euro en bij Autobedrijf Vreeswijk was dit 500 euro.
Bedankt Brahim en team en tot de volgende beurt of service.

Sjef
Geplaatst door op 27 sep. 2021 11:21
5 5
Snelle wissel van de banden en velgen tegen een lage prijs.
Geplaatst door op 5 mei 2021 17:09
5 5
Op 25-11-2020 bij Brahim geweest i.v.m. airco onderhoud en een kleine reparatie. Gewoon weer, net zoals altijd, prima geholpen voor een nette prijs. Nogmaals: zoekt u een betrouwbare en goed-geprijsde garage met kennis van zaken en klantvriendelijkheid --> ga dan zeker naar dit autobedrijf :-)
Geplaatst door op 27 nov. 2020 2:09
5 5
Fijn bedrijf, snelle service. Makkelijk in de omgang. Redelijk betaalbaar voor een goed resultaat.
Geplaatst door op 16 jul. 2020 15:54
5 5
Nare ervaringen met de bedrijf gehad, teveel om op te noemen.
Geplaatst door op 14 apr. 2020 20:45
Reactie van autobedrijf: Geen idee wie dit is met een inhoudsloze review, Blijkbaar Spam.
5 5
Ik kwam toevallig bij Autobedrijf Vreeswijk vanwege de diagnose van de ANWB van een kapotte thermostaat. Ik woon ook niet in Nieuwegein, dus snelle hulp was welkom, en werd geboden!
Ze hebben niet alleen gezien dat de diagnose niet klopte, maar hebben ook tegen een voordelig aanbod de distributieriem vervangen, wat ook eigenlijk hoog nodig was. Dat op zich was al goed meedenken en snel uitvoeren ook
Het bleek echter dat er het onkoppel mechanisme van de motorkap niet goed was gemonteerd, en dat heeft die dag later wel voor wat problemen gezorgd nadat de ANWB voor een lege accu ons moest helpen.
Deze problemen heeft Autobedrijf Vreeswijk FANTASTISCH opgelost. Ze zijn de auto bij ons komen halen, hebben deze volledig hersteld, zonder extra kosten en deze weer terug gebracht. Ik heb persoonlijk nog nooit zo'n service mogen ervaren van een garage, laat staan andere bedrijven trouwens.
Service met een hoofdletter S !! ik zou ze persoonlijk altijd aanraden aan iemand in de omgeving van Vinkeveen. Meedenken, goeie prijs/kwaliteit, snel, vriendelijk, kundig en uitermate service gericht.
Geplaatst door op 11 mrt. 2020 14:15
5 5
APK keuring + Kleine beurt snel en keurig gedaan ook kleine reparatie tijdens wachten
goed gedaan. Prijs-kwaliteit uitstekend.
Groet Harrie
Geplaatst door op 5 mrt. 2020 15:12
5 5
Ik heb mijn winterbanden onder mijn laten zetten. Kon wachten binnen een half uur geregeld. De monteur wees erop dat wielbouten niet de juiste waren. Dat kan mogelijk overlast geven. Hij heeft ook het adres van het bedrijf, waar ik de wielbouten kon halen, gegeven
Geplaatst door op 23 nov. 2019 20:21
5 5
APK en kleine beurt kon ik op wachte. Goede en snelle service
Geplaatst door op 4 okt. 2019 9:17
5 5
Al enkele jaren mijn vaste adres voor onderhoud aan onze Volvo. Grote beurt + APK en reparatie aan de airco zijn weer prima uitgevoerd door eigenaar Brahim.
Geplaatst door op 11 sep. 2019 17:15

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 55 reviews
. (54 positiefen1 negatief

< 1 2 3 4 5 6 >