vergelijk, kies en maak een afspraak

Autobedrijf Vugts - goirle

25 reviews geplaatst waarvan 1 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
APK keuring, goed en snel geholpen.
Klantvriendelijk en betaalbaar.
Kom hier zeker terug.
Geplaatst door op 7 jul. 2020 13:41
2 van de 2
Voor het eerst bij APK Van Vugts geweest. Alles was al klaargelegd omdat ik had gereserveerd. Snelle service en vooral ook zeer vriendelijk! Dat heb ik bij andere autobedrijven wel eens anders gezien. Tegoed gehad voor reparatie en onderhoud, helemaal top. Kom zeker terug!
Geplaatst door op 4 jun. 2020 11:29
2 van de 2
Kleine beurt incl. kleine reparaties voor mijn Suzuki Baleno bouwjaar 2017. Eerlijk en goed advies. Prijs duidelijk en betaalbaar.
Geplaatst door op 29 mei 2020 17:28
2 van de 2
Wij hebben vorige week een andere auto gekocht bij Autobedrijf Vuchts, en hebben niets dan alle lof voor de vriendelijke Brabantse manier waarop wij geholpen zijn.
Hans nam alle tijd voor ons.
Mochten wij over enkele jaren aan een andere auto toe zijn, en de service blijft goed dan komen wij zeker weer een kijkje nemen Hans !!
Cor en Marion Hogendoorn.

Geplaatst door op 7 okt. 2018 21:35
2 van de 2
Een garage die met de klant meedenkt.Super goede service.
Weinig garage's waar je dit nog meemaakt.
Geplaatst door op 2 jan. 2018 10:12
2 van de 2
Auto voor Apk gebracht, auto verkocht en een nieuwe auto gekocht met wederom een apk, super service, enorm vriendelijk. Eigenaar was zeer behulpzaam en meelevend en vroeg een eerlijke prijs voor de nieuwe auto. Rijd Super.
Geplaatst door op 12 mei 2017 15:21
2 van de 2
Bij Hans heb ik gisteren een auto gekocht. Ik kwam helemaal uit Rotterdam voor het eerst bij hem. Hij is eerlijk, duidelijk en komt zijn afspraken na. Een heerlijke auto trouwens. Bedankt Hans.
Geplaatst door op 22 jan. 2017 13:10
2 van de 2
Bij Hans heb ik gisteren een auto gekocht. Ik kwam helemaal uit Rotterdam voor het eerst bij hem. Hij is eerlijk, duidelijk en komt zijn afspraken na. Een heerlijke auto trouwens. Bedankt Hans.
Geplaatst door op 22 jan. 2017 13:09
2 van de 2
Een eerlijke garage met een zeer fijne klantvriendelijke uitstraling waar de mensen met je mee denken en zeer behulpzaam zijn. Daarnaast heb ik een auto gekocht die er nog beter uitzag dan op de foto's op het internet. Dus zeker eerst bij deze garage kijken of er iets tussenstaat voor u als u een auto zoekt.
Geplaatst door op 19 jan. 2017 14:35
2 van de 2
Hans weet waar hij over praat, zowel over reparaties, APK als het aanschaffen van een nieuwe auto. Eerlijke en betrouwbare garage met een zeer goede service!
Geplaatst door op 29 dec. 2016 12:32

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 25 reviews
. (25 positiefen0 negatief

< 1 2 3 >