vergelijk, kies en maak een afspraak

Autobedrijf Vugts - goirle

30 reviews geplaatst waarvan 1 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
even weg geweest
kom graag terug voor goede service en klantvriendelijkheid
Geplaatst door op 4 mrt. 2021 16:20
2 van de 2
Eigenlijk een klein topbedrijf, straalt uit met goede service, duidelijkheid en vriendelijkheid.
Kan er goed een betrouwbare leuke auto kopen ook auto keuren en onderhoud van je bolide.
Eigenlijk wordt ik blij van zo een bedrijf in deze tijd ,zijn er weinig van.
Bedankt voor je aandacht aan mijn auto afgelopen jaren en ga zo door.
Geplaatst door op 8 feb. 2021 15:14
2 van de 2
Na lang zoeken naar een geschikte auto, kwam ik bij Hans en zijn zoon terecht. Ik werd heel vriendelijk ontvangen. Het voelde meteen goed en de sfeer is gemoedelijk. Ik ben helemaal blij met mijn keurig nette Citroën C2, netjes afgeleverd met grote beurt en APK keuring. Top!
Geplaatst door op 15 nov. 2020 11:51
Reactie van autobedrijf: Bedankt voor uw feedback! Fijn dat u tevreden bent en heel veel veilige kilometers gewenst! Team Autobedrijf Vugts
2 van de 2
Na lang zoeken naar een Audi A3.
Kwam ik bij autobedrijf vugts terecht! Had gelijk een goed gevoel bij.
Vriendelijke mensen. Ik ben er goed ontvangen en alles zag er netjes uit!
Mooie Audi aangeschaft! Fijn adres kom er zeker terug voor onderhoud en Apk.
Geplaatst door op 4 okt. 2020 21:57
2 van de 2
Vandaag bij Vugts auto's geweest voor een auto, vriendelijk ontvangen en rond gekeken en geslaagd voor een mooie auto. Hans Vugts heeft mooie en goede auto's staan met weinig km, ga er zeker ooit terug
Geplaatst door op 22 jul. 2020 20:30
2 van de 2
APK keuring, goed en snel geholpen.
Klantvriendelijk en betaalbaar.
Kom hier zeker terug.
Geplaatst door op 7 jul. 2020 13:41
2 van de 2
Voor het eerst bij APK Van Vugts geweest. Alles was al klaargelegd omdat ik had gereserveerd. Snelle service en vooral ook zeer vriendelijk! Dat heb ik bij andere autobedrijven wel eens anders gezien. Tegoed gehad voor reparatie en onderhoud, helemaal top. Kom zeker terug!
Geplaatst door op 4 jun. 2020 11:29
2 van de 2
Kleine beurt incl. kleine reparaties voor mijn Suzuki Baleno bouwjaar 2017. Eerlijk en goed advies. Prijs duidelijk en betaalbaar.
Geplaatst door op 29 mei 2020 17:28
2 van de 2
Wij hebben vorige week een andere auto gekocht bij Autobedrijf Vuchts, en hebben niets dan alle lof voor de vriendelijke Brabantse manier waarop wij geholpen zijn.
Hans nam alle tijd voor ons.
Mochten wij over enkele jaren aan een andere auto toe zijn, en de service blijft goed dan komen wij zeker weer een kijkje nemen Hans !!
Cor en Marion Hogendoorn.

Geplaatst door op 7 okt. 2018 21:35
2 van de 2
Een garage die met de klant meedenkt.Super goede service.
Weinig garage's waar je dit nog meemaakt.
Geplaatst door op 2 jan. 2018 10:12

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 30 reviews
. (30 positiefen0 negatief

< 1 2 3 >