async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">
vergelijk, kies en maak een afspraak
Autobedrijf Wassink Poeldijk

Autobedrijf Wassink Poeldijk - Poeldijk

582 reviews geplaatst waarvan 140 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
ik had in de ochtend gebeld om te vragen of ze nieuwe ruitenwissers voor mijn auto hadden en erop konden zetten dezelfde dag. Ze hadden een nieuwe set ruitenwissers besteld en ik kon vanaf 1300 uur langskomen bij garage Wassink zeiden ze. Ik kwam rond 13:15 uur bij hun en mijn oude ruitenwissers werden eraf gehaald en de nieuwe ruitenwissers erop gezet, even afrekenen en ik rij nu weer veilig met nieuwe ruitenwissers op mijn auto die het een stuk beter doen dan de oude ruitenwissers......... kortom top service en zeer klantvriendelijke monteurs bij garage Wassink!!!
Geplaatst door op 29 nov. 2018 2:34
2 van de 2
Zomerbanden geruild voor winterbanden en meteen even wat kleine krasjes weg! Top, snel en lekker bakkie gekregen.
Geplaatst door op 16 nov. 2018 12:14
2 van de 2
Super geholpen, door zowel Mark als Peter. De monteurs hadden wat tegenslag met mijn auto, maar hebben dit super opgelost!
Geplaatst door op 7 nov. 2018 21:17
2 van de 2
Uitstekende service, persoonlijk en klantgericht. Afhandeling geheel volgens de normen van 2018!
Geplaatst door op 5 nov. 2018 13:21
Reactie van autobedrijf: Dank u wel! Leuk om te horen.
2 van de 2
Weer snel en goed geholpen.
Geplaatst door op 2 nov. 2018 20:06
2 van de 2
Gewoon goede garage, komt niet met problemen maar met oplossingen
Snelle afhandeling en goede service
Geplaatst door op 22 okt. 2018 8:21
2 van de 2
Als van ouds snel en prima geholpen. Dit was geen eenvoudige klus.
Geplaatst door op 29 sep. 2018 21:19
2 van de 2
Vriendelijk mensen ,goede uitleg, snel geholpen zolang wij hier wonen gaan wij naar deze garage een heel fijn bedrijf
Geplaatst door op 25 sep. 2018 21:45
Reactie van autobedrijf: Bedankt voor uw positieve reactie, zijn we blij mee! En uiteraard hopen we dat u nog lang niet gaat verhuizen..... :)
2 van de 2
goede service, gezellig personeel, keurig geholpen, nette afhandeling. nieuwe occasion gekocht, mooie prijs, gekeurd nog nieuwe banden om gedaan. Ik ging met een blij gevoel naar huis.
Geplaatst door op 22 sep. 2018 21:42
2 van de 2
Zolang ik in deze regio blijf wonen en blijf autorijden, blijf ik bij deze garage terugkomen, vanwege de vriendelijkheid en de goede service.
Geplaatst door op 21 sep. 2018 16:16

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 582 reviews
. (580 positiefen2 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >