vergelijk, kies en maak een afspraak

1 review geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Online heb ik bij deze garage een Cuore zien staan die ik graag wilde kopen. Het was zaterdagmiddag laat en ik heb gebeld om te vragen of er toevallig een mogelijkheid was om op zondag langs te komen. Dit was er niet. Ik heb uitgelegd dat ik niet wist of ik door de weeks kon komen, maar dat ik wel mijn best zou doen om dit te regelen. En anders zou ik zaterdag komen.

Ik kon een optie krijgen op de Cuore en als er in de tussentijd andere gegadigden zouden komen, zou ik eerst een telefoontje krijgen zodat ik nog de kans had om dan te komen en hem te kopen. Een fijne deal, want ik wilde de auto echt heel graag hebben.

Word ik nu net (maandag) gebeld door het Autocentrum dat de Cuore verkocht is. Hij had mij 3x gebeld, maar ik was in gesprek dus heeft hij hem ondanks onze afspraak gewoon verkocht. Dit is dus geen bedrijf dat je kunt vertrouwen. Afspraken worden niet nagekomen, want hij heeft dan wel geprobeerd om te bellen, maar hij heeft mij niet de kans gegeven om hem eerst te kopen en dat was de afspraak. Hij vindt dat volkomen terecht, want dan had ik maar niet in gesprek moeten zijn... Dat is toch te gek voor woorden!!!

Ik heb de prijs/kwaliteit dus niet kunnen beoordelen, maar ik moet er een cijfer voor geven om het review te plaatsen, vandaar een 6.
Geplaatst door op 6 sep. 2021 16:16

Review dit bedrijf!

1 review
. (0 positiefen1 negatief