vergelijk, kies en maak een afspraak
Autoglaz Haarlemmermeer

Autoglaz Haarlemmermeer - Hoofddorp


SCORE UIT 419 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

419 reviews geplaatst waarvan 38 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Heb de achterruiten van mijn Golf 7 laten tinten. Ben blij met het advies om een tint lichter te nemen dan ik zelf had bedacht. Het is nu geheel naar mijn zin. Ik kon er gewoon op wachten. Top!
Geplaatst door op 23 sep. 2016 9:07
2 van de 2
Vriendelijk en goed advies, snel, en zeer goede uitvoering van het blinderen van de ramen!
Geplaatst door op 9 sep. 2016 10:41
2 van de 2
Mijn bus rondom van ramen en panelen voorzien toppie gedaan! Aangezien dat Autoglaz niet om de hoek is voor mij "keurig" aan de tijd/montage afspraak gehouden!
Geplaatst door op 8 sep. 2016 6:29
2 van de 2
keurig en net en vriendelijk bedrijf zeker als nodig daar weer terug
Geplaatst door op 29 aug. 2016 11:31
2 van de 2
Zeer goed geholpen en erg snel!! En een goed advies! Hartelijk bedankt. Transporter glaspanelen geplaatst links en rechts.
Geplaatst door op 19 aug. 2016 15:15
2 van de 2
Goed geholpen erg tevreden met mijn nieuwe schuiraam in de schuifdeur van mijn vivaro echt goed vakwerk geleverd R.Kaman Uitgeest
Geplaatst door op 2 aug. 2016 8:18
2 van de 2
Met een flink beschadigde ruit van 24 jaaroude saab eerst bij autotaalglas geinformeerd: zou tussen 600-700€ gaan kosten.
Bij bellen met autoglaz kreeg ik ene Aaltje aan de telefoon die onmiddelijk een prijsopgave gaf en er bij vertelde dat het een bronskleurige ruit moest zijn bij dit type en bouwjaar.
Onmiddelijk afspraak gemaakt voor na het weekend, de ruit zou er na 2 dagen zeker zijn.
1 dag tevoren afgebeld omdat de remmen vastgelopen waren. Zodra dat verholpen was nieuwe afspraak voor 2 dagen later gemaakt ( fijn dat u netjes afbelt, zei Aaltje). Om 9 uur afspraak , was er om 8.40 monteur startte binnen 5 minuten en om 9.20 uur was alles klaar. Keurig, supersnel, goede kleur ruit en prijs € 257,00. Kortom superservice, superprijs.
Hartelijk dank!! Pluim voor Aaltje
Geplaatst door op 27 jul. 2016 16:42
2 van de 2
Ik bracht mijn auto voor het beplakken van de autoruiten met zonwerende folie.
Ik kwam veel te vroeg, maar werd direct geholpen.
Ik kon plaatsnemen in een keurige wachtruimte, waar allerhande dranken, waaronder koffie, thee en soep konden worden gebruikt. De werkzaamheden duurden kort en het resultaat was super.
Kortom een professioneel en gastvrij bedrijf.
Geplaatst door op 14 jul. 2016 11:06
2 van de 2
Zeer snelle service en een goede en eerlijke communicatie
Geplaatst door op 13 jul. 2016 21:15
2 van de 2
Zeer tevreden met afhandeling tinten ramen.
Geplaatst door op 13 jul. 2016 11:52

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 419 reviews
. (414 positiefen5 negatief

< 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >