vergelijk, kies en maak een afspraak

2 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Vorige week een Saab 900 uit 1997 gekocht met een kapotte radio. Via Marktplaats een ander exemplaar gekocht uit een auto die ooit geleverd is door Automobielbedrijf Stolk BV. De code bleek onbekend. Na één telefoontje met de receptioniste van garage Stolk werd ik door verbonden met Jurgen. Hij kon zich de auto nog herinneren. Binnen twee minuten had hij de code boven water. De radio cassette werkt weer! Wat een service. Kosten? GEEN!! Dat is nog eens een klanten binder! Jammer dat ik zo ver weg woon! Resumerend: Automobielbedrijf Stolk BV is een aanrader!
Geplaatst door op 18 feb. 2021 15:10
5 5
Je brengt je auto met een duidelijke klacht en dan wordt men vaag. Vaag over waat het zou kunnen zijn. Vaag hoe lang het gaat duren. Vaag wanneer men eraan gaat werken. Communiceren met deze eigenaar is lastig. Je krijgt duidelijk het gevoel dat men vaag is om de rekening zo hoog mogelijk te maken.
Uiteindelijk was ik veel geld kwijt en reed de auto slechter dan dat ik deze bracht. Dus terug. Toen werd het helemaal vaag. Uiteindelijk auto opgehaald en naar een garage gebracht die wel wisten waar ze het over hadden. het zou de pomp, of een slangetje kunnen zijn. Bleek dus zo. Voor nog niet de helft van het geld was het geregeld. Saab Stolk? Als ze allemaal zo waren, was het merk al jaren eerder failliet gegaan.

je krijgt niet duidelijk te horen wat het probleem zou kunnen zijn aan je auto.
Geplaatst door op 3 mei 2012 18:43

Review dit bedrijf!

2 reviews
. (1 positiefen1 negatief