vergelijk, kies en maak een afspraak
Automobielbedrijf T. Mevius

Automobielbedrijf T. Mevius - Mildam

129 reviews geplaatst waarvan 26 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Perfect en vlot uitgevoerde APK met onderhoudsinterval.
Geplaatst door op 21 okt. 2020 13:38
2 van de 2
Prima garage waar ik al vele jaren klant ben. De eigenaar en medewerkers zijn vakkundig, betrouwbaar, behulpzaam en geven duidelijke informatie.
Geplaatst door op 15 okt. 2020 12:55
2 van de 2
Had een occasion gezien online. Ontvangst was heel vriendelijk, en na een geslaagde proefrit probleemloos tot een overeenkomst gekomen.
Op de dag van het ophalen van de auto werd ik netjes van het station in Heerenveen gehaald. Auto stond klaar met een presentje, en de overschrijving was netjes geregeld. Klasse bedrijf.
Geplaatst door op 6 sep. 2020 10:13
2 van de 2
Online een auto te koop gezien bij Mevius en kon snel terecht voor een proefrit. Ontvangst was zeer vriendelijk, geen gladde verkooppraatjes maar recht door zee en eerlijk. Ze zijn zeer klantvriendelijk en flexibel, bijvoorbeeld met een eventuele aankoopkeuring, even de auto op de brug zetten om er onder te kunnen kijken, etc. Door privé omstandigheden mijnerzijds ben ik niet overgegaan tot de koop van de desbetreffende auto. Dit had niets met het autobedrijf Mevius te maken en ik kan een ieder dit bedrijf aanraden.
Geplaatst door op 6 aug. 2020 14:54
2 van de 2
Nog steeds zeer tevreden. Hoge service, behulpzaam en denkt in oplossingen, zeer klantgericht.
Geplaatst door op 14 jan. 2020 0:22
2 van de 2
vlottebehandeling, vriendelijk en accuraat
Geplaatst door op 2 okt. 2019 16:27
2 van de 2
Zeer professionele garage met persoonlijke aandacht voor de klant. Zeer klantvriendelijk en denkt graag mee. Kom hier zeker weer terug!
Geplaatst door op 15 aug. 2019 12:00
2 van de 2
Afspraak gemaakt voor 22 januari 2019 om 0830 voor apk.
De garage zag er zeer netjes en verzorgd uit.
Mocht er zelf bij blijven om te kijken wat er allemaal gekeurd werd.
Bleek allemaal reuze mee te vallen.
Klein gedeelte van de remleiding moest vervangen worden ivm roestvorming.
Dat nam wel wat extra tijd in beslag, zodat ze me af hebben gezet bij mijn woning.
In de middag werd ik gebeld dat de auto weer geheel apk klaar was.
Ook de overzichten van de rekening en de remmen test zag er keurig uit.
Al met al mooi vergelijking materiaal voor de volgende keer.
Dus Mevius Automobielbedrijf is voor mij aanbevelings waardig.



Geplaatst door op 23 jan. 2019 17:15
2 van de 2
Auto om 8 uur afgeleverd voor APK en een beurt.
Vóór de middag al telefoon dat hij klaar was. De auto was nog niet toe aan een beurt dus alleen de nodige zaken waren gedaan. Dat is nog eens meedenken met de klant. Scheelde enorm op de rekening.
Geplaatst door op 19 nov. 2018 17:53
2 van de 2
Via Marktplaats raamschakelaar besteld. Bedrag overgemaakt en pakje was de volgende dag al binnen. Meteen erin gezet en werkt prima.
Goede en snelle service
Geplaatst door op 1 nov. 2018 16:53

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 129 reviews
. (126 positiefen3 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >