vergelijk, kies en maak een afspraak
Automobielbedrijf T. Mevius

Automobielbedrijf T. Mevius - Mildam

121 reviews geplaatst waarvan 24 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
En helaas had ik weer pech met mijn auto, gelukkig vlot en snel geholpen.
En het belangrijkste er kwam een ruilonderdeel in.
Geplaatst door op 14 okt. 2016 18:14
2 van de 2
sinds 2004 om de twee jaar voor apk naar garage Mevius met mijn Volvo amazon. Altijd een eerlijke beoordeling van de auto en een vriendelijke woord voor de eigenaar: grote klasse.
Geplaatst door op 7 okt. 2016 17:34
2 van de 2
Probleem met langzaam leeglopende band
Prima en snel verholpen
Geplaatst door op 29 sep. 2016 16:27
2 van de 2
APK keuring en meting van sporing, inclusief correctie en stuurwiel rechtzetten.
Reparatie van stopcontact trekhaak
Geplaatst door op 6 sep. 2016 17:19
2 van de 2
In de buurt van de garage op vakantie, stopt de startmotor er mee, auto weggebracht naar garage bedrijf Mevius, vriendelijk, snel en goed geholpen, dankzij hun de vakantie weer met een goed gevoel kunnen voortzetten.
Geplaatst door op 27 jul. 2016 14:56
2 van de 2
Alert op wat er wel moet en wat er niet hoeft te worden meegenomen bij de servicebeurt.
Super dat je even een auto mag lenen(!) om weer naar huis te komen. Dat is nog eens service!
Geplaatst door op 11 mei 2016 14:27
2 van de 2
Al jarenlang twee keer per jaar klant voor huur van vrachtwagentje. Snelle en duidelijke communicatie, prima service (ook buiten openingstijden).
Geplaatst door op 10 mei 2016 13:13
2 van de 2
Jaren geleden kwam ik voor het eerst bij Mevius omdat de auto af en toe niet startte. Ik was bij twee andere adressen geweest, de een kon het niet oplossen, de ander had een heel duur voorstel. Bij Mevius was het snel en niet duur gerepareerd. Sindsdien kom ik er met veel plezier. Ik heb vertrouwen in het werk dat ze doen, en de service is heel, heel best!
Geplaatst door op 20 apr. 2016 21:25
2 van de 2
Snel, betrouwbaar, voordelig én uitstekende service. Echt een aanrader!
Geplaatst door op 23 mrt. 2016 21:18
2 van de 2
Zelfs in weekend, bij pech stond garage Mevius voor mij klaar met een ruilauto.! Wat een super service
Geplaatst door op 8 mrt. 2016 9:39

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 121 reviews
. (118 positiefen3 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >