vergelijk, kies en maak een afspraak
Automobielbedrijf T. Mevius

Automobielbedrijf T. Mevius - Mildam

123 reviews geplaatst waarvan 25 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Prima service, ze denken goed mee en bellen als er iets is om te overleggen en gratis vervangende auto
Geplaatst door op 14 nov. 2014 12:59
2 van de 2
Het was weer supervlot geregeld, deze beurt. En ook na de melding dat de auto weer klaar stond is er nog even een probleempje opgelost. Supre.
Geplaatst door op 22 okt. 2014 12:16
2 van de 2
Olielekkage. Maar zonder afspraak kon ik er zo even tussendoor om er even naar te laten kijken. Hieruit bleek dat de reparatie toch behoorlijk werd maar 3 dagen later was de auto al weer klaar. Nette, overzichtelijke rekening. Vriendelijk en vakbekwaam personeel.
Geplaatst door op 19 okt. 2014 6:55
2 van de 2
Het is geen grote garage! Maar je wordt daar altijd zo vriendelijk
en correct behandeld. Daarom kom ik ook altijd weer graag terug!

Groetjes Ida
Geplaatst door op 6 okt. 2014 22:04
2 van de 2
Had een probleempje en deze werd meteen ,snel en vakkundig opgelost.
Geplaatst door op 1 okt. 2014 20:56
2 van de 2
Prima garage, we zochten een jaar geleden een nieuwe garage, en we hebben deze gevonden. Goede service, altijd een belletje bij bijkomende kosten en zeer vriendelijke monteurs.
Geplaatst door op 25 sep. 2014 19:41
2 van de 2
Direct geholpen. Altijd overleg met klant over de uit te voeren werkzaamheden die buiten het normale onderhoudswerk vallen.
Zoekt naar de beste en voordeligste oplossing.
Geplaatst door op 21 sep. 2014 22:01
2 van de 2
Bij de garage Mevius werken hele vriendelijke mensen.
Geplaatst door op 11 sep. 2014 22:35
2 van de 2
Ik vind ze bij de garage altijd super!
Geplaatst door op 10 sep. 2014 23:23
2 van de 2
je wordt snel geholpen en zijn klantvriendelijk.
Geplaatst door op 7 sep. 2014 12:17

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 123 reviews
. (120 positiefen3 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >