vergelijk, kies en maak een afspraak

2 reviews geplaatst waarvan 1 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

1 van de 2
Ik bracht mijn VW polo 1.4 benzine uit 2003 hier weg voor APK + kleine beurt. (met een brandend ABS lampje in mijn dashboard) Zij belden mij op dat de ABSpomp stuk was en dat dit €1100,- zou kosten om te laten repareren met een nieuwe ABSpomp. De tweede optie was dat ze de ABSpomp zouden laten reviseren. Dit zou net iets meer dan €600,- kosten. Deze prijzen waren inclusief kleine beurt (+/-€120,-) en APK (+/-€30,-)

Hierop reageerde ik door te zeggen dat ik een second opinion wou omdat ik het veel geld vond. Ik haal de auto op en betaal alleen de afgekeurde APK á €19,95. De offerte voor de twee reparatie mogelijkheden gaf ze niet mee. Ik rijd ongeveer 200 meter door naar Wittebrug Voorburg en vertel daar mijn verhaal.

Na het uitlezen van de auto verteld de meneer mij dat de computer aangeeft dat er niet genoeg stroom naar me ABS-pomp komt. (of iets in de trant daarvan) Vervolgens trekt die meneer mijn motorkap open en kijkt in mijn accubak-deksel naar de zekeringen. Hij vertelde mij toen dat de ABS zekering daar door corrosie stuk was gegaan en dat dit een WELBEKEND en VEEL VOORKOMEND probleem is bij mijn auto. De reparatie voor het ABS probleem kostte hier €3,91.

Ik breng mijn auto nooit meer naar Van der Peijl Voorburg.
Geplaatst door op 15 aug. 2016 14:33

Review dit bedrijf!

2 reviews
. (1 positiefen1 negatief