vergelijk, kies en maak een afspraak
Autoservice Hilco Kramer

Autoservice Hilco Kramer - Leeuwarden

29 reviews geplaatst waarvan 3 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Gisteren belde ik Hilco Kramer, omdat mijn auto niet lekker liep. Vandaag kon ik al terecht en ik kon wachten tot de reparatie klaar was. Kreeg een bakje koffie. Na de testrit zette de monteur de auto weer in de werkplaats werkplaats, zodat ik droog in kon stappen. Ik ben heel tevreden.
Geplaatst door op 4 okt. 2019 12:32
2 van de 2
Via deze website bij Hilco kramer uitgekomen voor een APK.
Uitstekende keus blijkt.
Een goede prijs en vakbekwaam personeel, tevens zeer meedenkend (Meekrijgen van een leenauto, en ik kon e.v.t. na sluitingstijd de auto ophalen).
Geplaatst door op 14 dec. 2015 20:22
2 van de 2
Wij komen al sinds de opening van het bedrijf bij Hilco Kramer. Wij zijn zeer tevreden. Altijd goede service. Betrouwbaar.
Geplaatst door op 1 feb. 2015 21:24
2 van de 2
Netjes en correct geholpen. goede indruk. 1ste keer gebruik gemaakt van deze garage en is goed bevallen. Keurig geinformeerd over kosten op APK afkeurpunten van mijn auto.
Goede afspraken kunnen maken over brengen en halen van de auto. En toen mijn fiets kapot bleek te zijn kon ik ook wel even naar het werk gebracht worden. Nette service dus.
Geplaatst door op 28 mei 2014 12:43
2 van de 2
Ik ben al sinds 2004 een tevreden klant bij Hilco Kramer. Hard werkende en uitstekende monteurs. Ook bij grote mankementen, zijn zij bereid om mee te denken in oplossingen om de kosten zo laag mogelijk te houden. Toppers!
Geplaatst door op 28 mei 2014 8:16
2 van de 2
Uitstekend geholpen en afspraken goed nagekomen
Geplaatst door op 13 mei 2014 12:01
2 van de 2
Prima garage, vakkundig en prettige mensen in de omgang. Nooit het gevoel teveel te betalen. Uitstekend.
Geplaatst door op 2 mei 2014 12:34
2 van de 2
zeer tevreden, klantvriendelijke en goed geinformeerd over de kosten en (extre) werkzaamheden TOP
Geplaatst door op 30 apr. 2014 16:47
2 van de 2
Prima garage! Je hoeft nooit lang te wachten voor je auto weer klaar is.
Geplaatst door op 18 apr. 2014 21:21
2 van de 2
Eerlijk, vakkundig, hulpvaardig, prettige omgang,goede locatie,persoonlijke benadering, snel en doelmatig, prima voorlichting en overleg..
Wat wil ik nog meer van een garage ? Niks meer, want dit is al top !
Geplaatst door op 2 apr. 2014 22:27

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 29 reviews
. (29 positiefen0 negatief

< 1 2 3 >