vergelijk, kies en maak een afspraak
Autoservice Kuipers

Autoservice Kuipers - Zoetermeer

229 reviews geplaatst waarvan 21 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Snelle acties, prima afstemming, goede reparaties (weer) en oog en oor voor klant!
Geplaatst door op 1 apr. 2021 19:42
2 van de 2
Trekhaak en fietsendrager laten monteren. Goed afgewerkt en achteraf uitgebreide instructie en zelfs assistentie bij het plaatsen van de meegebrachte fiets.
Geplaatst door op 27 mrt. 2021 15:00
2 van de 2
Trekhaak laten plaatsen via de ANWB site. Keurig geregeld, vriendelijk, prima leenauto en fijne uitleg achteraf.
Geplaatst door op 10 mrt. 2021 20:10
2 van de 2
Uitstekende service bij het laten monteren van een trekhaak via ANWB aanbieding. Prima uitleg na afloop
Geplaatst door op 23 nov. 2020 2:28
2 van de 2
We hebben een C4 Picasso gekocht waarvan we wisten dat er een grote beurt nodig was, 4 nieuwe banden en nieuwe remblokken voor. Kuipers dacht goed mee gaf van te voren een goede indicatie waardoor ik de auto met een gerust hart kon kopen. Tijdens het onderhoud hebben ze de auto netjes nagekeken en alles top geregeld. Eerlijke, goed geprijsde garage waar klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Geweldig.
Geplaatst door op 22 okt. 2020 22:22
2 van de 2
Afspraak gemaakt na offerte kreeg een dag voor de afspraak een berichtje vergeet de afspraak niet.
Ik was in de war dacht afspraak woensdag 25-8 maar het was dinsdag 25-8 rond een uur werd ik gebeld bent u de afspraak vergeten? Alsnog de auto gebracht en kreeg vervangend vervoer aangeboden.
Om acht werd ik gebeld de auto staat klaar. Bij aankomst kreeg ik uitleg hoe de achteruitrijpieper uit te schakelen bij gebruik van aanhanger of fietsdrager. Bij het afrekenen was het vervangend vervoer gratis.
Klassen zo'n service.
Geplaatst door op 26 aug. 2020 20:51
2 van de 2
Auto gebracht voor een beurt, hele fijne en snelle communicatie. Ik werd netjes gebeld om te overleggen wat er gedaan moest worden voor ze iets hebben uitgevoerd aan mijn auto. Nette leenauto meegekregen en mijn eigen auto kreeg ik weer keurig terug afgeleverd.
Geplaatst door op 6 aug. 2020 8:43
2 van de 2
Autoservice Kuipers te Zoetermeer heeft een trekhaak gemonteerd op mijn Opel.
Ik was naar binnen gelopen voor advies en een offerte. Na een prettig gesprek en advies besloten om op deze offerte in te gaan afspraak gemaakt en auto neer gezet op de afgesproken datum. Ik werd een paar uur later gebeld dat ik mijn auto weer op kon halen. Op dat moment besloten ook een fietsendrager aan te schaffen, ook hierbij prima advies. De jongeman die de trekhaak gemonteerd had gaf mij prima uitleg over e.a.. Ik kom zeker terug bij dit bedrijf, prima service nette prijs fijne ervaring
Geplaatst door op 16 jul. 2020 19:32
2 van de 2
Trekhaak laten monteren. Ook met ANWB actie.
Top geregeld.
Geplaatst door op 24 jun. 2020 12:43
2 van de 2
Uitstekend geholpen. Trekhaak laten plaatsen plus fietsendrager. Alles op tijd gemonteerd en tegen een goede prijs. Daarna goede uitleg gekregen. Professionele en vriendelijke mensen werken daar.
Geplaatst door op 29 mei 2020 8:30

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 229 reviews
. (225 positiefen4 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >