vergelijk, kies en maak een afspraak
Garage placeholder

Autoservice legmeer - Amstelveen

32 reviews geplaatst waarvan 9 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Top vakmanschap. Eerlijk advies, eerlijke reparaties en eerlijke prijzen! Top service! Kom altijd terug!
Geplaatst door op 12 apr. 2015 11:17
5 5
Vriendelijk te woord gestaan. De garage kon goed van te voren aangeven wat de kosten zouden zijn. Ze hanteren eerlijke prijzen en geen verrassingen achteraf! Ik kon snel terecht en binnen 1 dag was de auto weer klaar. Dik tevreden!
Geplaatst door op 8 jan. 2015 15:29
5 5
Toen Speedy, en nog steeds speedy en duidelijk. Goede kwaliteit/prijs verhouding.
Geplaatst door op 23 dec. 2014 13:57
5 5
Erg goed geholpen, super service tegen eerlijke prijzen echt een adres om terug te komen
Geplaatst door op 30 nov. 2014 9:09
5 5
Prima Garage. Zeer vriendelijk en een zeer goede voorlichting betreffende baanden. Aan te bevelen aan vrienden en bekenden
Geplaatst door op 22 okt. 2014 13:17
5 5
Ik kom hier al jaren met 2 auto's. Altijd keurig geholpen, indien reparatie noodzakelijk is wordt er vooraf overlegd, dus geen verrassingen.
Geplaatst door op 7 apr. 2014 7:05
5 5
Alweer hartstikke goed geholpen! Betrouwbaar adres.
Geplaatst door op 27 mrt. 2014 12:03
Reactie van autobedrijf: Dank uw wel voor demooie beoordeling. succes met de mg
5 5
Mijn Ford Mondeo moest een Beurt hebben en worden gebalanceerd. Aangezien ik vlakbij garage Legmeer woon dacht ik
laat ik ze eens bellen. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en ik legde uit wat mijn probleem was (stuur trilt bij 100 km/h) "balanceren waarschijnlijk", prima voor de volgende dag een afspraak gemaakt en er werd mij verteld dat ik de auto ongeveer 1,5uur kwijt zou zijn.
Die ochtend naar de garage gereden. Bij aankomst weinig parkeerplek, maarja geen ramp. Volgens mij werd ik door de eigenaar geholpen en hij deelde mee dat er een monteur ziek was en dat ik de auto pas aan het eind van de dag de auto kon ophalen, verveld, maar dit kan natuurlijk gebeuren. s'middags werd ik gebeld met de mededeling dat mijn schijven achter vervangen dienden te worden en dat er een voorband versleten was, geen goed nieuws natuurlijk, maar Legmeer kon daar niks aan doen. Na het ophalen van mijn auto trilde het stuur nog steeds als ik boven de 100 km/h reed, nu werd het toch wel irritant. Ik belde op en vroeg hoe dit kon gebeuren... Er werd mij verteld dat het aan de versleten band kon liggen. "is er niet gereden dan" Jawel maar de monteur kan niet naar de snelweg en heeft dus geen 100km/h kunnen rijden,,,"wat, maar dat was toch juist het probleem"? na even aandringen wou hij er nog wel een keer naar kijken..Tja echt veel vertrouwen had ik daar niet in natuurlijk. Persoonlijk heb ik dus geen goede ervaring met Legmeer, misschien had ik net pech, maar ik miste wat service en mijn probleem bleef bestaan.
Geplaatst door op 13 nov. 2013 14:03
5 5
Ik kom hier al vrij lang, ook toen het nog Speedy was, met zowel mijn kleine Mazda als de grote van mijn vrouw. Men denkt met je mee, informeert vooraf duidelijk, overlegt telefonisch indien nodig gedurende de werkzaamheden en geeft eerlijk advies. De service is zeer vriendelijk en vakkundig, Fred is erg flexibel en heeft zeer veel auto-kennis. Ik ben hier altijd prettig te woord gestaan en nog nooit teleurgesteld. Je krijgt hier dealer kwaliteit service voor een lagere prijs en zonder de arrogante houding. Een aanwinst in Amstelveen!
Geplaatst door op 10 nov. 2013 19:24
5 5
Ideaal: veel Audi en VW ervaring voor een vakgarage-prijs. Erg tevreden.
Geplaatst door op 27 okt. 2013 16:03

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 32 reviews
. (29 positiefen3 negatief

< 1 2 3 >