vergelijk, kies en maak een afspraak
Autoservice Marius van Nes/John Grauss

Autoservice Marius van Nes/John Grauss


SCORE UIT 56 REVIEWS

Zeer goed 8,5

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

56 reviews geplaatst waarvan 4 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2

Flexibel, goede prijzen en denken goed mee. Kom hier zeker vaker terug!
Geplaatst door op 4 okt. 2018 10:30
2 van de 2
Betrouwbaar, professioneel, vriendelijk
Geplaatst door op 17 okt. 2017 20:23
2 van de 2
Vraag mij af, wat Marius en zijn mensen moeten doen, om het waarderingsijfer van 9,4 nog hoger te
laten uitvallen. Sluit mij geheel aan bij de geplaatste revieuws inzake betrouwbaarheid,vriendelijkheid, deskundigheid etc.
Geplaatst door op 25 sep. 2016 15:06
2 van de 2
Betrouwbaar en eerlijk!
Geplaatst door op 25 mei 2016 16:41
2 van de 2
Onderweg naar mijn net bevallen zus in Leiden,begint de auto raar te doen.
Ik bel mijn vertrouwen garage ( aanbevolen Door mijn vader en die is mij kieskeurig! ) ik kan gelijk langskomen en er wordt gekeken wat het probleem is. Bobine moet vervangen worden,of ik even wil wachten want dan kan Marius hem gelijk maken! Een kopje koffie, gezellig gesprek en kan weer op weg naar Leiden. Super snelle en goede service en klantvriendelijkheid een 10!
Geplaatst door op 9 jun. 2015 12:51
2 van de 2
Een prima garage waar ze altijd tijd voor je hebben en met je meedenken!!
Geplaatst door op 22 mei 2015 11:07
2 van de 2
Super service. Ik had pech met de auto en kwam onverwachts langs. Marius maakte meteen tijd om er naar te kijken en het op te lossen. Kreeg ook kosteloos een leenauto mee. En bij de rekening kreeg ik een duidelijke specificatie van de gemaakte kosten.
Bij deze garage blijf ik!
Geplaatst door op 23 jan. 2015 9:11
2 van de 2
Vriendelijke eigenaar, eerlijk advies, vooraf prijsopgave of telefonisch overleg tijdens onderhoud. Snelle service. Denkt mee (en geeft advies) om autorijden betaalbaar te houden op een veilige manier. Rekening zijn eerlijk, duidelijk, redelijk werkplaatstarief en in periode van 10 minuten afgerond. Leenauto geen probleem. Kortom, een betrouwbaar bedrijf dat meedenkt met de klant. een Topper en ik raad het iedereen aan daar hun auto in onderhoud te doen. Echt een toppertje.
Geplaatst door op 7 sep. 2014 16:49
2 van de 2
Heel aardige mensen, snelle service en eventueel een leenauto wanneer je niet in de buurt woont. Zeer betrouwbaar, dus ik kom hier altijd.
Geplaatst door op 12 jan. 2014 21:10
2 van de 2
goede vriendelijke en deskundige service voor een eerlijke prijs
Geplaatst door op 21 dec. 2013 11:39

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 56 reviews
. (56 positiefen0 negatief

< 1 2 3 4 5 6 >